Αφιέρωση Κάσες στον κόσμο και απάντηση στα σενάρια της μεταγραφής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Χοσέ Μαρία Ερνάντες Κάσες που αναδείχθηκε MVP της 19ης αγωνιστικής ημέρας της Super League. Ο μέσος του Πανθρακικού αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους για την εμφάνιση του πραγματοποίησε στο 2-1 επί της Skoda Ξάνθη. 

Το βραβείο του MVP απονέμεται στον νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Ο Ισπανός παρέλαβε το βραβείο από τον Πρόεδρο των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού, Απόστολο Χατζηιωαννίδη, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να δηλώνει: «Συγχαρητήρια για την νίκη αλλά και την εμφάνιση σου. Εύχομαι όλοι σας να έχετε υγεία και να συνεχίσετε να μας προσφέρεται χαρές και επιτυχίες καθώς έχετε καταφέρει να φέρετε την ομάδα στην 6η θέση της βαθμολογίας».

Από την πλευρά του ο Ισπανός μέσος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την βράβευση, η οποία ωστόσο είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς. Αφιερώνω αυτό το βραβείο στον κόσμο της ομάδας και στους συμπαίχτες μου που με την βοήθεια τους κατάφερε να πάρω αυτό το βραβείο».

Φυσικά οι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης ήθελαν την άποψη του για τα δημοσιεύματα περί πιθανής αποχώρησης: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2015. Αν κάποια ομάδα ενδιαφέρεται, μπορεί να μιλήσει με την διοίκηση της ομάδας. Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού και θα κάνω ότι μπορώ να πετύχω τους στόχους που έχουμε θέσει».

Πάνω στο θέμα αυτό, υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο πρόεδρος του Πανθρακικού Δημήτρης Τζελέπης έχει αποκαλύψει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πέντε ομάδες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS επισήμως καμία ομάδα (είτε ελληνική είτε τουρκική) δεν κατέθεσε έγγραφη προσφορά. Λέγεται πάντως ότι η ΠΑΕ Πανθρακικός σε κάποιες πρώτες συζητήσεις που έγιναν με τους ανθρώπους της Μπεσίκτας θεώρησαν χαμηλό το τίμημα και σε περίπτωση που δεν έρθει ικανοποιητική προσφορά, θα κρατήσουν τον παίκτη, εκτιμώντας ότι με τις εμφανίσεις που κάνει θα πολλαπλασιάσει και άλλο την αξία του μέχρι το καλοκαίρι…