Α2 Ανδρών: Η ανασκόπηση του πρώτου γύρου από τους προπονητές ΓΕΑ και ΑΟΟ

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Ολοκληρώθηκε με το Εβρίτικο ντέρμπι ανάμεσα στην Ορεστιάδα και την ΓΕΑ ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας Ανδρών και το προσεχές Σάββατο ξεκινά ο δεύτερος, με τον ΑΟΟ να υποδέχεται τις Σέρρες και την ΓΕΑ να ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να παίξει με την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Οι προπονητές των δύο εκπροσώπων της Θράκης στο πρωτάθλημα μίλησαν στο ThrakiSportS και την web-camera του Ράδιο Έβρος.

Ο Νίκος Αντωνιάδης του ΑΟ Ορεστιάδας σχολίασε για το τέλος του πρώτου γύρου και την συνέχεια του πρωταθλήματος: Στον πρώτο γύρο έχουμε δει όλες τις ομάδες. Τις εννιά τις κερδίσαμε, κάναμε μια ήττα από τη ΜΕΝΤ που είναι πρώτη αλλά την έχουμε στην Ορεστιάδα στον δεύτερο γύρο. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην δευτερη θέση. Στόχος είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια με Σέρρες και Μακεδονικό, ώστε στο ντέρμπι με την ΜΕΝΤ να τα δώσουμε όλα για να δούμε ποιος θα πάρει την πρώτη θέση. Η ομάδα όσο περνάει ο καιρός δένεται ακόμα περισσότερο, εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και ελπίζω σε καλύτερα στο μέλλον. Όσο για την ΓΕΑ, είναι καλή ομάδα. Παίζει πολύ δυνατά, έχει ιδίως καλή άμυνα και της εύχομαι καλή συνέχεια”.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κρεούζης, προπονητής της Γυμναστικής Εταιρείας Αλεξανδρούπολης είπε: H Ορεστιάδα είναι όχι απλά ένα αλλά δύο σκαλιά παραπάνω από εμάς. Παίζειο σε υψηλότατο επίπεδο για την Α2 κατηγορία και εύχομαι ολόψυχα να πετύχει φέτος αυτό που δεν έγινε πέρυσι, να ανέβει στην Α1 όπου και κανονικά ανήκει. Εμείς προσπαθήσαμε να πιέσουμε, δεν τα καταφέραμε και χάσαμε εύκολα. Στόχος μας είναι να μπούμε στην τετράδα. Με το τέλος του πρώτου γύρου και κάνοντας μια ανασκόπηση, διαπιστώνουμε ότι έχουμε κάνει πέντε ήττες που δεν έπρεπε να έχουμε τόσες, ελπίζω στον δεύτερο γύρο να καταφέρουμε να τα μαζέψουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε να μπούμε στην τετράδα”.

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Vt4BBdNtO9s?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]