Η (πιθανή) επόμενη αντίπαλος του Εθνικού στο Challenge Cup

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ίσως προτρέχουμε λιγάκι, καθώς όπως σημείωσαν και ο Σάκης Μουστακίδης με τους παίκτες του, τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά με εμφάνιση σαν και αυτήν απέναντι στην Λένικ δικαιούνται οι φίλοι του να το πιστεύουν και να κάνουν ήδη σχέδια για την επόμενη φάση, μετά και το ταξίδι στις Βρυξέλλες την άλλη Τετάρτη.

 

Που θα είναι λοιπόν το επόμενο ευρωπαϊκό ταξίδι του Εθνικού, εάν και εφόσον με το καλό αποκλείσει τον Λένικ κατακτώντας τουλάχιστον δύο σετ μέσα στο Βέλγιο; Λοιπόν, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και με βάση τα αποτελέσματα που είχαμε την Τετάρτη, ο επόμενος προορισμός θα είναι κοντινός και αγαπημένος, με καραβάνια ολόκληρα να ετοιμάζονται από την Αλεξανδρούπολη.

Βλέπετε, αυξημένες είναι οι πιθανότητες να έχουμε ελληνοτουρκική μονομαχία για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το ζευγάρι του Εθνικού διασταυρώνει με αυτό ανάμεσα στην Istanbul BBSK της Κωνσταντινούπολης και την HotVolleys Vienna της Αυστρίας. Στην Πόλη φιλοξενήθηκε το πρώτο παιχνίδι και η τουρκική ομάδα κέρδισε εύκολα με 3-0 (25-14, 25-21, 25-13) σε 74 λεπτά.

Με άλλα λόγια, πανομοιότυπο αποτέλεσμα με αυτό του Εθνικού. Αν δεν ανατραπεί κάτι στην Βιέννη, όπου θα πάει με σαφέστατοι προβάδισμα η τουρκική ομάδα, και φυσικά αν καταφέρει ο Εθνικός να φύγει με την πρόκριση από το Βέλγιο, τότε θα πάμε για μια ελληνοτουρκική μάχη μέσα στον Φλεβάρη!