Διπλή μεταγραφική «βόμβα» από τον Άρη Αβάτου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Τις όποιες πιθανότητες έχει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος φαίνεται αποφασισμένη να κυνηγήσει η ομάδα του Άρη Αβάτου, που προχώρησε σε δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές ενώ αναμένεται ακόμη μια για να ολοκληρώσει εντυπωσιακά της μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου.

 

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού αριστερού αμυντικού Αλέξη Μπουνταγκίδη από τον Νέστο Χρυσούπολης, έναν παίκτη που αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου προπονητή του Άρη μια και τον γνωρίζει ιδανικά απ’ όταν τον είχε στης Ακαδημίες του Ολυμπιακού Λεύκης.

Η δεύτερη μεταγραφική κίνηση για την ομάδα του Άρη είναι ο Σάββας Μπαϊρακταρίδης που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Παύλο Μελά Κουτσού, ενώ ο «Μπάϊρα» που είχε εξαιρετική σαιζόν πέρσι έχει εμπειρία από υψηλότερες κατηγορίες μια και έπαιζε στην Α.Ε. Ποντίων Ευμοίρου όταν αυτή αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική.

Με την απόκτηση των δύο αμυντικών ποδοσφαιριστών στον Άρη θέλουν να χτίσουν μια άμυνα που να μπορεί να κρατά με άνεση το μηδέν, και με την δεδομένη ποιότητα που έχει μπροστά να μπορεί να αρχίσει να κερδίζει πιο άνετα τα παιχνίδια και να προσπεράσει την πρωτοπόρο Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Πάντως αναμένεται μέσα στης επόμενες μέρες να ολοκληρωθεί και η τρίτη μεταγραφή που δικαιούται κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.