Αισιοδοξία Δουρδούλη μετά την πρώτη νίκη του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ικανοποίηση και συγκρατημένη αισιοδοξία εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος επικρατούν στις τάξεις του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μετά την πρώτη νίκη, επί της ΜΕΝΤ με 72-65 στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

Ο Γιώργος Δουρδούλης μίλησε στο ThrakiSportS για τα σημεία στα οποία κρίθηκε ο αγώνας με την ομάδα της Τούμπας, τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και τη θρακιώτικη κόντρα με τον ΓΑΣ Κομοτηνή στην Αλεξανδρούπολη, που ακολουθεί για τον Εθνικό μετά το ρεπό της επόμενης αγωνιστικής.

Ο αθλητής του Εθνικού υποστήριξε αρχικά: To παιχνίδι κρίθηκε στο πάθος. Θέλαμε τη νίκη για να σπάσουμε το ρόδι, αφού είχαμε συνεχώς ανεπιτυχή αποτελέσματα. Είχαμε άγχος κατά διαστήματα, κάτι το οποίο φάνηκε, αλλά καταφέραμε να το ξεπεράσουμε και να φτάσουμε στη νίκη. Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά”.

Αναφορικά με τη συνέχεια και το αν ο Εθνικός μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση ανέφερε: “Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε δυσμενή θέση στη βαθμολογία, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Στο δεύτερο γύρο τα εντός έδρας παιχνίδια θα είναι πιο εύκολα, αφού θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που βρίσκονται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, ενώ στον πρώτο παίξαμε με ομάδες που ήταν κατά βάση στο πρώτο μισό. Εμείς όμως βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα παλέψουμε για κάθε νίκη. Θα πρέπει να κάνουμε κάποιες νίκες στην έδρα μας στο δεύτερο γύρο”.

Επίσης, ο Δουρδούλης τόνισε ότι το ρεπό της επόμενης αγωνιστικής και το διάστημα των δύο εβδομάδων, που μεσολαβεί μέχρι τον αγώνα της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου με τον ΓΑΣ Κομοτηνή στην Αλεξανδρούπολη θα βοηθήσει κάποιους αθλητές της ομάδας, όπως ο ίδιος, ο Τελούδης και ο Ξένος, να ξεπεράσουν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών, που αντιμετωπίζουν. Τέλος, επισήμανε ότι η ομάδα στρέφει πλέον την προσοχή της στο δύσκολο ματς με το σύλλογο της Κομοτηνής.