Τήρησε την υπόσχεση στον Τζίμα ο Κολιός

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Στην ραδιοφωνική εκπομπή της περασμένης Παρασκευής, ο Δημήτρης Κολιός αναγκάστηκε να υποσχεθεί στον πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός ότι όχι απλά θα πάει στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης για να δει τον Εθνικό να παίζει με τον Άρη για την 12η αγωνιστική της Volley League, αλλά θα κάτσει και δίπλα του.

“Ξέρω την ειδική συμπάθεια που έχεις για αυτήν την ομάδα που φοράει κίτρινα, οπότε σε περιμένω”, του είχε πει στον ραδιοφωνικό αέρα ο Τζίμας και τον δέσμευσε. Γνωστός άλλωστε ο Κολιός για τα παοκτζίδικα αισθήματά του και το… μίσος που κατά συνέπεια τρέφει, όπως κάθε παοκτζής, για τον αιώνιο αντίπαλο Άρη.

Άφησε λοιπόν τα ραδιοφωνικά στούντιο και πήγε λοιπόν ο Κολιός στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” και ο φακός του ThrakiSportS δεν άργησε να τον “συλλάβει” δίπλα στον Τζίμα, στην δεύτερη σειρά των… επισήμων, πίσω και αριστερά από τον δήμαρχο Λαμπάκη όπως βλέπετε στην εικόνα, όπου οι περισσότεροι είναι θαρρείς και στήθηκαν στον Μπάμπη μας αλλά παρόλα αυτά δεν μας σκάνε ούτε ένα χαμόγελο.

Αγόριααααα (και εσείς ελάχιστα κορίτσια, που βλέπω)! Say cheeeeeeeese!!! Πρώτοι είστε! Εκτός και αν ο προβληματισμός σας έχει να κάνει με το γεγονός ότι τώρα που ανέβηκε επίπεδο η ομάδα, ακόμα και η παραχώρηση βαθμού στον Άρη ήταν αποτυχία…