Ο Ουζουνίδης αντίπαλος της Ξάνθης την Κυριακή (;!)

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή το φαβορί για να διαδεχθεί τον Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη. Ο έμπειρος θρακιώτης τεχνικός ξεκίνησε την χρονιά στον Πλατανιά και βρίσκεται σε επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας του Ηρακλείου.

 

Μέχρι να ολοκληρωθεί το θέμα του νέου προπονητή, χρέη υπηρεσιακού στον Εργοτέλη θα κάνει ο Βασίλης Πλεσίτης. Δεν αποκλείεται πάντως, αν κλείσει άμεσα η συμφωνία, ο Μαρίνος Ουζουνίδης να κοουτσάρει τον Εργοτέλη απέναντι στην παλιά του ομάδα, την Ξάνθη.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ Εργοτέλης εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Skoda Ξάνθη. Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με την Ξάνθη που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 19 Ιανουαρίου (17.15) στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, εκτός από τη θύρα 1 που είναι στα 20 ευρώ, ενώ είναι ελεύθερη για τα παιδιά μέχρι 12 ετών. Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959)“.