Αφιέρωσε στον Μάκη Δημητριάδη τον τίτλο του MVP ο Πρωτοψάλτης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ο διεθνής ακραίος του Α.Ο.Κηφισιάς Θανάσης Πρωτοψάλτης αναδείχτηκε MVP της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League.

Ο Πρωτοψάλτης οδήγησε τον Α.Ο.Κηφισιάς στην επιβλητική νίκη επί του Φοίνικα στη Σύρο με 3-0 σετ στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής Volley League που έγινε στο γυμναστήριο «Δημήτρης Βικέλας» το Σάββατο. Ο 20χρονος διεθνής ακραίος σημείωσε 18 πόντους, στην επίθεση είχε 17/27 τελειωμένες επιθέσεις με 1 μπλοκ και 90% υποδοχή – 60% τέλεια σε 10 υποδοχές.

Είναι η δεύτερη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα που ο Πρωτοψάλτης αναδεικνύεται MVP μετά την 6η αγωνιστική κάτι που μέχρι στιγμής έχει πετύχει και ο Θάνος Τερζής του Φοίνικα. Βλέπετε, μπορείτρεις φορές να έχει έρθει το τρόπαιο στον Εθνικό (τέσσερις με τον Αγγελόπουλο), αλλά κάθε φορά κέρδιζε τον τίτλο και άλλος παίκτης (Παπάζογλου, Μιγιαήλοβιτς, Σιδηρόπουλος).

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης αφιέρωσε τον δεύτερο τίτλο του MVP στον πρώην αλεξανδρουπολίτη προπονητή του στην Εθνική Παίδων Μάκη Δημητριάδη: «Αφιερώνω αυτή τη διάκριση στον πρώην προπονητή μου Μάκη Δημητριάδη επειδή με πίστεψε όταν οι άλλοι δε με πίστευαν».

Για την συνεχή αγωνιστική άνοδο του σε Κηφισιά αλλά και Εθνική ανδρών είπε: «Εφέτος ευχαριστιέμαι πολύ αυτό που κάνω. Δουλεύω με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση και αυτό με βοηθάει να δουλεύω πολύ και να βελτιώνομαι».

Θα μείνει η Κηφισιά μέσα στην 4αδα; «Έχουμε αποδείξει πως το αξίζουμε και το μπορούμε αλλά ακόμα έχουμε δρόμο. Έχουμε πολλά κρίσιμα παιχνίδια. Ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε και έχουμε πολύ καλό κλίμα μέσα στην ομάδα. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην Κηφισιά. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας».