Βραβεύτηκε ο Άκης ως MVP αγωνιστικής (αν και δεν κρίθηκε κορυφαίος του αγώνα!!!)

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Όχι μία αλλά δύο βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα του Εθνικού με τον Άρη, για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Volley League.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, ο πρόεδρος του ΤΑΑΠ Εθνικός Γιάννης Τζίμας με την ιδιότητά του και ως γραμματέας της ΕΣΑΠ τίμησε τον Άκη Σιδηρόπουλο ως πολυτιμότερο παίκτη της 11ης αγωνιστικής και του νικηφόρου αγώνα του Εθνικού επί του Ολυμπιακού.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην μακροχρόνια καριέρα του Άκη Σιδηρόπουλου, που έχει αποκαλύψει ότι στο τέλος της σεζόν θα κρεμάσει τα παπούτσια του, για αυτό και η συγκίνησή του ήταν δεδομένη. Αίσθηση ωστόσο προκαλεί ότι αν και κρίθηκε από την στατιστική υπηρεσία κορυφαίος παίκτης όλης της 11ης αγωνιστικής, δεν κρίθηκε κορυφαίος παίκτης του συγκεκριμένου αγώνα αλλά ούτε καν και του Εθνικού στην βαθμολογία που δόθηκε για το Έπαθλο Forthnet!!! Βέβαια, γεγονός είναι ότι και ο Νικολα Μιγιαήλοβιτς που τον προσπέρασε είχε κάνει τότε εντυπωσιακό παιχνίδι.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα τώρα στα… γεράματα. Η πορεία του Εθνικού είναι μια ευχάριστη έκπληξη και κάθε μέρα ζούμε και κάτι πολύ σημαντικό στην καριέρα μας. Αν και πιστεύω πως έχω κάνει πολύ καλύτερες εμφανίσεις σε σχέση με την εμφάνιση που μου έδωσε την διάκριση, θεωρώ πως είναι μία αναγνώριση της συνολικής πορείας σε όλο τον πρώτο γύρο. Αφιερώνω αυτή τη διάκριση στον κόσμο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τη στήριξη που μας παρέχει. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλύτερες μέρες στο μέλλον», ήταν τα λόγια του Σιδηρόπουλου για την ξεχωριστή αυτή τιμή.

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι πριν τον αγώνα του Εθνικού με τον Άρη τιμήθηκε και δεύτερος παίκτης της ομάδας της Αλεξανδρούπολης ως MVP αγωνιστικής και μάλιστα και πάλι για αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Νίκο Αγγελόπουλο, που ως παίκτης της Παναχαϊκής είχε αναδειχθεί MVP της 7ης αγωνιστικής όταν τότε είχε οδηγήσει την πατρινή ομάδα στη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-2, αλλά δεν πήρε ποτέ το βραβείο του, αφού στο επόμενο εντός έδρας ματς της Παναχαϊκής απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Αγγελόπουλος είχε ήδη αποχωρήσει από την ομάδα.