ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Μόλις 16 πόντους κατάφεραν να σκοράρουν οι Πάνθηρες στην Ασπίδα!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψαν οι παίκτριες της Ασπίδας την αναμέτρηση με την ομάδα των Πανθήρων Καβάλας για τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, με την ομάδα του Νεδίμ Καρά Αχμέτ να πετυχαίνει την τέταρτη της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις και να παραμένει στην κορυφή της Βαθμολογίας.

 

Επίδειξη δύναμης για την ομάδα της Ξάνθης που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στην ομάδα της Καβάλας, με την διαφορά από την πρώτη κιόλας περίοδο να είναι σε διψήφιο νούμερο.

Τα κορίτσια του Νεδίμ Καρά Αχμέτ έτσι έφτασαν στην τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αναμετρήσεις, και έτσι μετά το επιβλητικό 49-16 απέναντι στην ομάδα της Καβάλας οι παίκτριες της Ασπίδας θα απολαύσουν άνετα το ρεπό της επόμενης αγωνιστικής, και πλέον θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με την ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνής που θα διεξαχθεί στης  Φεβρουαρίου στο γήπεδο του Ευμοίρου.

Τα δεκάλεπτα: 16 – 06, 26 – 09 (ημίχρονο), 35 – 14 , 49-16 (τελικό αποτέλεσμα).

Διαιτητές: Σπηλιώτης – Πετρόπουλος

ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Παπαϊωάννου 8 , Καραλίδου Στ. 4 , Παπαευαγγέλου 10(2) , Ομερογλου 1 , Αθαναηλιδου , Καραλή , Αντώνογλου 10 , Μαμαλιγκάτζη , Ταταρίδου 2 , Καραλίδου Β. 4 , Γκιρκίζα .

ΠΑΝΘΗΡΕΣ (Καρατσομπάνης): Μοσχίδου 2, Μπαλαμπάνογλου, Ι. Μουταφίδου 2, Κουρβούλη, Κακλαμάνου 5, Κουγιουμτζόγλου, Μ. Μουταφίδου 2, Μιχαηλίδου 4, Λαδοπούλου, Γκόφα 1.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1. Ασπίδα 2001 Ξάνθης 8 (4-0)
2. Ένωση Καβάλας 6 (2-2)
3. ΓΑΣ Κομοτηνής 5 (2-1)
4. Πανσερραϊκός 4 (1-2)
5. Πάνθηρες (ΑΟ Καβάλας) 4 (0-4)