Αιφνιδιαστικές ανακατατάξεις στους πάγκους δύο ομάδων της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον δεύτερο της βαθμολογίας της ΕΠΣ Ξάνθης Άρη Αβάτου, που προχώρησε σε αλλαγή στον πάγκο του με τον Τριαντάφυλλο Κουρτίδη να αποτελεί παρελθόν και την θέση του να παίρνει ο μέχρι πρότινος προπονητής της Ασπίδας Χρήστος Σαμαράς. Αποτέλεσμα; Η Ασπίδα αναζητά πλέον τον αντικαταστάτη του.

 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα που έχουν φέρει τον Άρη Αβάτου στο -5 από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Θαλασσιάς  αλλά και κάποια εσωτερικά ζητήματα που δημιουργήθηκαν στην φιλόδοξη ομάδα του Αβάτου έφεραν ραγδαίες εξελίξεις. Μάλιστα, πέρα από τον προπονητή της ομάδας Τριαντάφυλλο Κουρτίδη παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές, με την διοίκηση του κ. Κοτόπουλου να ανακοινώνει και τυπικά την αποδέσμευση του μέχρι πρότινος προπονητή του Άρη αλλά και την πρόσληψη του Χρήστου Σαμαρά.

Να θυμίσουμε πως ο Χρήστος Σαμαράς ήταν ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Μπακάλογλου στον πάγκο της Ασπίδας Ξάνθης που έμεινε μετά από αυτές της εξελίξεις κενή. Από την πλευρά της, μετά από όλα αυτά, η διοίκηση της Ασπίδας αναζητά τον αντικαταστάτη του Χρήστου Σαμαρά και μέσα στης επόμενες μέρες αναμένονται ανακοινώσεις για τον αντικαταστάτη στον πάγκο του ιστορικού συλλόγου της Ξάνθης.