Παίκτες Πανθρακικού: «Τους περιμένουμε εδώ… πώς και πώς»

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Δημήτρης Χασομέρης και Θανάσης Παπαγεωργίου υποστήριξαν ότι οι ίδιοι αλλά και άπαντες στην Κομοτηνή περιμένουν πώς και πώς να υποδεχθούν την Ξάνθη στο Ελ Θράκικο της Κυριακής.

 

Ο (κομοτηναίος, αν και ανδρωμένος ποδοσφαιρικά στην Skoda) Χασομέρης τόνισε ότι η ομάδα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και περιμένει με ανυπομονησία το παιχνίδι, μιλώντας στην κάμερα της Nova«Το περιμένουμε με ανυπομονησία. Θα είναι ένα δυνατό ματς και προετοιμαζόμαστε για ένα δυνατό παιχνίδι. Ο κόσμος περιμένει να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχουμε τη χαρά να έχουμε κερδίσει και θα δώσουμε τα πάντα για να σπάσει αυτή η παράδοση».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση: «Το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη, στο πάθος που θα έχουν οι δύο ομάδες αλλά και από τη θέληση που θα έχουν οι δύο ομάδες για τη νίκη. H Ξάνθη είναι μια καλή ομάδα και θα παίξει το παιχνίδι της. Εμείς θα προετοιμαστούμε για να την αντιμετωπίσουμε κατάλληλα και να πάρουμε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα ατού της. Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε. Πιστεύουμε σε εμάς και πιστεύουμε στη νίκη».

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Παπαγεωργίου τόνισε: «Περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι με την Ξάνθη, είναι ένα ματς που θέλουμε όλοι να παίξουμε. Θα έχει παραπάνω κόσμο στο γήπεδο και νομίζω θα υπάρχει ωραίο κλίμα στην πόλη. Πιστεύω να παρουσιαστούμε κι εμείς αρκετά καλό για να πάρουμε τη νίκη. Ο κόσμος θέλει τη νίκη για να το χαρεί περισσότερο και θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρά.

Ο στόχος μας είναι να σώσουμε την κατηγορία. Αν πάρουμε το ματς με την Ξάνθη θα απομακρυνθούμε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη και θα κοιτάμε διαφορετικά το μέλλον. Η Ξάνθη θα θέλει το παιχνίδι όσο κι εμείς. Δεν ξεκίνησαν καλά το 2014 και ίσως είναι πιο αποφασισμένοι για να πάρουν το ματς αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πανηγυρίσουμε τους τρεις πόντους.

Έχουμε καλή ψυχολογία και είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αν βρούμε ρυθμό θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Ο ρυθμός και η θέληση θα είναι τα δύο κλειδιά για να τα καταφέρουμε».