Η κριτική των παικτών της Skoda Ξάνθη από τον Δημ. Καλτέκη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Δημήτρης Καλτέκης

–  Ο Δημήτρης Καλτέκης, αθλητικός συντάκτης της εφημερίδας “Εμπρός” της Ξάνθης και συνεργάτης του ThrakiSportS, ο οποίος βρέθηκε το απόγευμα στο ΔΑΚ Κομοτηνής και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα του Πανθρακικού με την Ξάνθη, σχολιάζει την απόδοση που είιχαν στο “Ελ Θράκικο” οι παίκτες της Skoda, ομάδας το ρεπορτάζ της οποίας καλύπτει εδώ και χρόνια…

 

Τσέμα: Δεν έκανε τις μεγάλες επεμβάσεις, αλλά κανείς δεν δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι ήταν αρνητικός. Δεν έχει ευθύνη στα γκολ που δέχτηκε.

 

Τριάδης: Περίμενε περισσότερα ο προπονητής του. Δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις τελευταίες πολύ καλές του εμφανίσεις.

 

Ντε Γκουζμαν: Έκανε αρκετά τρεξίματα, βοήθησε στον χώρο του κέντρου. Από τους καλούς παίκτες της Ξάνθης στο παιχνίδι.

 

Ράνος: Αντικατέστησε τον Ντε Γκουζμαν στο 83′, μπήκε λοιπόν για μόλις δέκα λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί από το διάστημα αυτό.

Γούτας:  Πολλοί περίμεναν καλύτερο παιχνίδι από το νεαρό Θασίτη αμυντικό. Χωρίς πολλά λάθη, αλλά χωρίς και την ξεχωριστή ενέργεια. Εχει εμπλοκή στην φάση του γκολ της Ξάνθης.

 

Φλίσκας: Από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές για την Ξάνθη, όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση. Η αποβολή του άλλαξε τον ρυθμό και τον σχεδιασμό του Μάουρερ. 

Μπαξεβανίδης:  Από τους καλούς παίκτες για την Skoda. Βοήθησε αρκετά και έτρεξε πολύ.

Πάιτο: Χρησιμοποιήθηκε αριστερά, αλλά έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Δέχτηκε στο τέλος και την κόκκινη κάρτα, που αποτελεί πλήγμα για την συνέχεια.

Βάλλας: Ίσως από τους πιο καλούς παίκτες της Ξάνθης. Ενέπνεε όσο μπορούσε τους συμπαίκτες του, έβαλε και το γκολ που πανηγύρισε έξαλλα, αλλά δεν αρκούσε.

 

Σολτάνι: Σίγουρα περίμεναν περισσότερα σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Είχε κάποιες καλές στιγμές, ξεκίνησε καλά αλλά είχε πτωτική απόδοση στην πορεία και γενικά στο σύνολο του αγώνα μάλλον ήταν μέτριος για την δεδομένη κλάση του.

 

Μάνταλος: Αναγκαστικά στην αποβολή τραβήχθηκε πίσω και έτσι δεν μπόρεσε να αποδώσει όπως θα ήθελε, μέχρι την αντικατάστασή του.

 

Βασιλακάκης:  Από τους παίκτες που βοήθησαν, με την είσοδό του στο δεύτερο ημίχρονο, στην θέση του Μάνταλου. Έκανε αρκετά τρεξίματα, απέφυγε το μεγάλο λάθος.

Σολάρι: Έκανε δύο – τρεις ευκαιρίες, αλλά χωρίς κάτι άλλο. Γενικά, έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και μισή ώρα πριν το τέλος του ματς αντικαταστάθηκε.

Κάλβο: Κράτησε την μπάλα σε αρκετά σημεία, προσπάθησε να οργανώσει το παιχνίδι της Ξάνθης. Από δική του εκτέλεση κόρνερ από δεξιά προέρχεται το γκολ της ισοφάρισης από τον Βάλλα.