Σκληρή απάντηση του ΤΑΠ Εθνικός στο ΤΑΠ Άρης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Αργά το βράδυ της Κυριακής το ΤΑΠ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση στα όσα νωρίτερα είχε καταγγείλει το ΤΑΠ Άρης, το οποίο με την σειρά του είχε κινητοποιηθεί μετά από αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών του Άρη που έμειναν έξω από το Κλειστό της Αλεξανδρούπολης.

 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Τα εσωτερικά προβλήματα και τις οργανωτικές αδυναμίες της ομάδας του Άρη δεν είναι αρμόδιος ο Εθνικός για να τις λύσει. Ο Εθνικός αποτέλεσε και αποτελεί, όπως έχει αποδείξει υπόδειγμα φιλοξενίας όλων των φιλάθλων που θέλουν να παρακολουθήσουν αγώνες στην έδρα του.

Τώρα, αν η “ανοδική πορεία” μιας ομάδας δημιουργεί τόσα προβλήματα, ώστε να μην μπορούν οι υπεύθυνοι του Άρη να συνεννοηθούν και να εφαρμόσουν τα προβλεπόμενα δεν φταίει ο Εθνικός και κανένας άλλος. Άραγε, η ομάδα του Άρη μπορεί να απαντήσει στα εξής ερωτήματα;

1) Γιατί δεν παρευρέθη κανένας εκπρόσωπος ούτε της ομάδας τους, ούτε φυσικά των οργανωμένων οπαδών στη σύσκεψη της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Αλεξανδρούπολη πριν από 10 μέρες; Όπως είναι γνωστό, ο Εθνικός σε συνεργασία με την Αστυνομία αποφασίζει τη διάθεση των εισιτηρίων σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας μόνο ονομαστικά και με λίστα, πράγμα που γνώριζαν εδώ και 10 μέρες οι άνθρωποι του Άρη.

2) Για να ικανοποιηθούν οι άνθρωποι του Άρη και οι φίλαθλοι τους είναι άραγε λογικό να αδειάσει μέρος της κερκίδας, η οποία ήταν ήδη γεμάτη, πολύ πριν την έναρξη του αγώνα και όχι μόνο από μικρά παιδιά, όπως θέλουν να βλέπουν οι υπεύθυνοι του Άρη;

Ο Εθνικός ουδέποτε αρνήθηκε την είσοδο των αντίπαλων φιλάθλων, φτάνει αυτή να γίνεται σύμφωνα με τον τρόπο που θεωρεί σωστό τόσο ο Εθνικός, όσο και η Αστυνομία. Ας πάψουν λοιπόν, στον Άρη να σπέρνουν θύελλες και να θερίζουν ανέμους, γιατί οι μεγάλες ομάδες φαίνονται όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά και στην οργάνωση”.