Ανακοίνωση του Άρη κατά του… Εθνικού και της Αστυνομίας

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Μετά το μπαράζ καταγγελιών που έκαναν οι φίλαθλοι του Άρη Θεσσαλονίκης κατά της Αστυνομίας αλλά και της διοίκησης του Άρη, η τελευταία βγήκε το μεσημέρι της Κυριακής και κατήγγειλε με την σειρά της την Αστυνομία αλλά και τον… Εθνικό (στον οποίο δεν είχαν ρίξει την παραμικρή ευθύνη οι οπαδοί).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη, που μεταξύ άλλων διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι στους αγώνες που έδωσε ο Εθνικός με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην Αλεξανδρούπολη επιτράπηκε η είσοδος οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας:

«Ο Α.Σ. Άρης – Τ.Α.Π. αισθάνεται την ανάγκη να απευθυνθεί στους φιλάθλους του ΆΡΗ και ιδιαίτερα σε όσους βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη για να στηρίξουν την ομάδα μας, αλλά τελικά υπέστησαν μια μεγάλη και άδικη ταλαιπωρία, αφού δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στο γήπεδο.

Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την στάση της Αστυνομίας και του ΤΑΠ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που δεν σεβάστηκαν τον κόσμο του ΆΡΗ και προκάλεσαν τη ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε ενημερώσει αρμοδίως τόσο τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρουπόλεως όσο και τη διοίκηση του ΤΑΠ Εθνικός για την παρουσία οπαδών του ΆΡΗ στο γήπεδο. Δε μπορούσαμε να διανοηθούμε την απουσία των φιλάθλων μας, από την στιγμή που στο ίδιο γήπεδο είχε επιτραπεί φέτος να φιλοξενηθούν, χωρίς πρόβλημα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, στους αντίστοιχους αγώνες τους με τον Εθνικό.

Ωστόσο, οι φίλοι του ΆΡΗ αντιμετωπίστηκαν με διαφορετικά κριτήρια στην Αλεξανδρούπολη, ίσως λόγω της δυναμικής που δημιουργεί η ομάδα μας με την ανοδική πορεία της.

Η Αστυνομία δεν επέτρεψε την είσοδο στους οπαδούς μας, με τη δικαιολογία ότι δήθεν δεν υπήρχαν κενές θέσεις στο γήπεδο, την ίδια στιγμή που το ΤΑΠ Εθνικός τοποθετούσε -καθόλου συμπτωματικά- δεκάδες παιδιά για να γεμίσει η εξέδρα που αντιστοιχεί στη φιλοξενούμενη ομάδα!

Τόσο ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΆΡΗΣ Κώστας Χαριτωνίδης όσο και ο γενικός αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Δημήτρης Κουτσμανής κατέβαλαν προσπάθειες για να πείσουν τις Αρχές να κάνουν το αυτονόητο και να επιτρέψουν την είσοδο των φιλάθλων, αλλά από ό, τι φαίνεται υπήρχε προειλημμένη απόφαση σε βάρος της ομάδας μας.

Το συγκεκριμένο θλιβερό περιστατικό δεν μας πτοεί και ελπίζουμε ότι δεν θα πτοήσει ούτε τον κόσμο μας, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράσταση και την αγάπη που δείχνει στην ομάδα βόλεϊ του ΆΡΗ.

Το ΤΑΠ ΆΡΗΣ έχει μια νέα διοίκηση, που προσπαθεί να βελτιώνεται καθημερινά, ώστε να δημιουργήσει μια ομάδα πρωταγωνίστρια, αντάξια του τεράστιου ονόματος του ΆΡΗ. Σ’ αυτή την προσπάθεια, θέλουμε και χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου, ώστε μαζί να φέρουμε τον ΆΡΗ μας ψηλά και να του δώσουμε τη χαρά να πανηγυρίσει μεγάλες επιτυχίες, στα γήπεδα ολόκληρης της Ελλάδας».