Δραματικές εξελίξεις στα Μουδανιά! Προς απόσυρση από το πρωτάθλημα;

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Σε περίεργες καταστάσεις μπλέκουν τα Μουδανιά, μετά την ανακοίνωση του προέδρου του συλλόγου στους παίκτες πως η ομάδα δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή εκτός έδρας με τον Κιλκισιακό.

 

Αυτό ανακοίνωσε ο Κώστας Παναγιωτόπουλος, καθώς ενημέρωσε το απόγευμα της Παρασκευής τους παίκτες να μην προπονηθούν, όπως και ότι δεν θα κατεβάσει την ομάδα στον αγώνα μέσα στον Κιλκισιακό.

Υπήρξε μία πρόταση από παράγοντες να κατεβάσουν αυτοί την ομάδα, να πληρώσουν τα έξοδα μετακίνησης στο Κιλκίς, αλλά και την πληρωμή του προστίμου των 765 ευρώ στην ΕΠΟ από κάρτες (είχαν εξασφαλιστεί), αλλά ο Παναγιωτόπουλος αρνήθηκε να το κάνει λέγοντας ότι θα απαντήσει το Σάββατο, με αποτέλεσμα να αποσυρθούν οι ενδιαφερόμενοι. Ο Παναγιωτόπουλος μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε σύγκλιση γενικής συνέλευσης των Μουδανιών την προσεχή Τετάρτη.

Αν δεν υπάρξει ανατροπή των γεγονότων το Σάββατο, τότε η ομάδα της Χαλκιδικής κινδυνεύει με τιμωρία, καθώς θα μηδενιστεί στο παιχνίδι με τον Κιλκισιακό, και θα επιβληθεί αφαίρεση βαθμών, από το τρέχον και το επόμενο πρωτάθλημα. Το γεγονός και οι εξελίξεις προφανώς και δεν αφήνουν αδιάφορες τον Έβρο Σουφλίου και τον ΠΑΟ Κοσμίου, που μετέχουν στον ίδιο όμιλο της Γ’ Εθνικής.