Υπέγραψε στον Πανθρακικό ο Μολίνα! Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου της Κομοτηνής…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Όπως έγραψε από το βράδυ της Πέμπτης το ThrakiSportS αναφέροντας και τα δημοσιεύματα ισπανικών μέσων, έκλεισε στον Πανθρακικό ο Σέρχιο Μολίνα που αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή για τον Πανθρακικό στο 2014 και την χειμερινή περίοδο του Ιανουαρίου.

 

Ο 30χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε το μεσημέρι συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανθρακικό. Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες αναφορικά με την διάρκεια, λέγεται ότι αυτό είναι εξάμηνης διάρκειας, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι, με δυνατότητα ανανέωσης για την ομάδα της Κομοτηνής για άλλον έναν χρόνο.

Ο Μολίνα έφτασε αεροπορικώς από την γενέτειρα του Ισπανία στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί οδικώς στην Κομοτηνή αργά το βράδυ. Το πρωί πέρασε από ιατρικές εξετάσεις μκαι κατόπιν υπέγραψε το συμβόλαιο του. Θα προπονηθεί κανονικά από το απόγευμα με την ομάδα του Πανθρακικού, χωρίς βέβαια να υπολογίζεται για την αποστολή στο παιχνίδι με την Ξάνθη το οποίο θα παρακολουθήσει από την κερκίδα.  

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Sergio Molina Rivero”. 

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δήλωσε: «Ξεκινάει μια νέα σελίδα στην καριέρα καθώς για πρώτη φορά θα αγωνιστώ εκτός Ισπανίας. Στην ομάδα υπάρχουν παιδιά που έχουμε υπάρξει συμπαίχτες και αντίπαλοι, με γνωρίζουν και τους γνωρίζω και πιστεύω πως θα με βοηθήσει να εγκλιματιστώ πιο γρήγορα. Για την ώρα υπόσχομαι δουλειά στις προπονήσεις ώστε να βοηθήσω τον Πανθρακικό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή, όπως αναγράφεται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πανθρακικός:
Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1983 στην Μάλαγα, αγωνιζόμενος στις ακαδημίες της τοπικής ομάδας φτάνοντας έως και την 2ηομάδα.
Από το 2003 αγωνίζεται σε ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας της Ισπανίας έχοντας συνολικά 220 εμφανίσεις και 45 τέρματα. Τελευταία του ομάδα υπήρξε η Albacete με την οποία είχε 64 εμφανίσεις και 12 τέρματα.