Πανέτοιμη η Νίκη για το κρίσιμο ματς με τα Γρεβενά

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Συνεχίζονται οι προπονήσεις στη Νίκη ενόψει του μεγάλου αγώνα με τα Γρεβενά, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης. Ο Γιώργος Τεκτονίδης δε θα έχει καμία απουσία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τις παίκτριες να είναι αποφασισμένες, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

 Στην προπόνηση της Πέμπτης ο πολύπειρος τεχνικός δούλεψε  κυρίως στα τελειώματα των επιθέσεων και την υποδοχή, ώστε να διορθωθούν τα εύκολα λάθη προηγούμενων παιχνιδιών.

Η αναμέτρηση Νίκη-Γρεβενά για την 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α2 Γυναικών θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/1 στις 4 το απόγευμα, με τις παίκτριες, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση της ομάδας να καλούν το φίλαθλο κοινό της πόλης να στηρίξει τη Νίκη σ’ αυτό το τόσο κρίσιμο παιχνίδι για την παραμονή στην κατηγορία. 

Ο αγώνας ουσιαστικά θα προηγηθεί της αναμέτρησης Εθνικού – Άρη για την Volley League και δημιουργεί ένα άκρως ενδιαφέρον απόγευμα για τους φίλους του βόλεϊ στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” το απόγευμα του Σαββάτου.