Photos: Όσα συνέβησαν στο σεμινάριο Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι γραπτές εξετάσεις των νέων διαιτητών της τρίτης σχολής διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης με τους 12 εξετάζοντες να ολοκληρώνουν μια μακρά περίοδο εκπαίδευσης ιδανικά και πλέον να ετοιμάζονται να μπουν για τα καλά στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης.

Αμέσως μετά της εξετάσεις ακολούθησε ημερίδα με θέματα όπως η σύμβαση των διαιτητών και ανάλυση φάσεων με κεντρικό ομιλητή τον πρώην διαιτητή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ Γιώργο Δούρο.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Νατάσσα» με την τριάδα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης να δέχεται τα συγχαρητήρια όλων για την άρτια διοργάνωση, που παρακολούθησε πλήθος κόσμου που γέμισε την αίθουσα του ξενοδοχείου. Παρόντες στην εκδήλωση πέρα από τους 12 νέους διαιτητές του συνδέσμου πληθώρα διαιτητών του Συνδέσμου της ΕΠΣ Ξάνθης, αρκετοί παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές των ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης, ποδοσφαιρίστριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Βασίλισσα, τα μέλη της Ένωσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Νίκος Σπυριδόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ο τεχνικός Διευθυντής της Skoda Ξάνθη Γιάννη Παπαδημητρίου και ο ξανθιώτης παρατηρητής της Super League Θανάσης Βέλιος.

Πέρα όμως από τους Ξανθιώτες, αρκετός ήταν και οι εκπρόσωποι άλλων γειτονικών ενώσεων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το μάθημα του κ. Δούρου. Την ΕΠΣ Έβρου εκπροσώπησαν οι κ. Στρατούδης και Κυριαζίδης, την ΕΠΣ Θράκης οι  κ. Ζηλούδης, Τοπούζης, Μανάκας και Ντοσίδης, την ΕΠΣ  Καβάλας οι κ. Βαμβακάς, Χαραλαμπίδης και Μάνταλος, την ΕΠΣ Δράμας οι κ. Κύζας, Κοτσάνης, Τρύγων και Γκαϊτατζής, και την ΕΠΣ Σερρών οι κ. Αμυγδαλής και Γκορίνης. Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον φακό του ThrakiSportS…