Χωρίς φιλάθλους ο προσεχής αγώνας μπάσκετ του Εθνικού! Τιμωρήθηκε η έδρα του…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Χωρίς τους φιλάθλους του θα αγωνιστεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο προσεχές παιχνίδι του για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, την πρώτη από τις οποίες ήδη έχει εκτίσει στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Ασπίδα Ξάνθης.

 

Όπως έγινε γνωστό, με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. μια σειρά από αγώνες θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών, ανάμεσα στους οποίους (τρίτος κατά σειρά) αναφέρεται το ματς “ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΜΕΝΤ της 12/01/2014 για τη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (4ος Όμιλος) μετά την υπ’ αριθ. 14/20-12-2013 απόφαση”.

Όπως επίσης αναφέρεται στην ίδια απόφαση, “δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 Κανονισμών Ε.Ο.Κ.)”.

Κατά συνέπεια, ο μόνος τρόπος που θα μπορούν να μαθαίνουν ζωντανά το σκορ της αναμέτρησης οι φίλαθλοι του Εθνικού θα είναι η ζωντανή μετάδοση του ThrakiSportS, όπως το κορυφαίο αθλητικό site της περιοχής κάνει σε όλους τους αγώνες του Εθνικού, της Ασπίδας Ξάνθης και του ΓΑΣ Κομοτηνή για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ.

Ο αγώνας με την επίσης ουραγό ΜΕΝΤ έχει προγραμματιστεί για τις 4.00 το απόγευμα της Κυριακής…