Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Πρωταθλήματος Μεικτών Ομάδων ΕΠΣ

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Με τους αγώνες της όγδοης αγωνιστικής συνεχίστηκε την Τετάρτη το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, γνωστό και ως Πρωτάθλημα Μεικτών Ομάδων Ενώσεων. Στο θρακιώτικο ντέρμπι ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Ξάνθης είχαμε ισοπαλία στους νέους και επικράτηση της Ξάνθης στους παίδες.

 

Οι παίδες της ΕΠΣ Έβρου πέτυχαν μεγάλη νίκη με 3-0 στην Δράμα. Ωστόσο η είδηση της αγωνιστικής είναι η ευρεία νίκη της ΕΠΣ Δράμας επί της ΕΠΣ Έβρου με 6-0 στους νέους, καθώς η νίκη αυτή της εξασφάλισε τον τίτλο, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του Α’ Ομίλου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής στους Παίδες:

ΕΠΣ Θράκης- ΕΠΣ Ξάνθης   1-2

ΕΠΣ Δράμας- ΕΠΣ Έβρου   0-3

Ρεπό: ΕΠΣ Καβάλας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (8η αγωνιστική)

1. ΕΠΣ Καβάλας (21-4) 14 

2. ΕΠΣ Ξάνθης (13-12) 11

3. ΕΠΣ Δράμας (12-15) 8

4. ΕΠΣ Έβρου  (8-9)  7 

5. ΕΠΣ Θράκης (6-20) 1 

* Οι ΕΠΣ Καβάλας, Έβρου και Θράκης έχουν κάνει το ρεπό τους. Οι ΕΠΣ Έβρου και Ξάνθης έχουν έναν αναβληθέντα αγώνα. Κατά συνέπεια, οι ΕΠΣ Καβάλας, Ξάνθης και Θράκης έχουν από έναν αγώνα λιγότερο και η ΕΠΣ Έβρου δύο ματς λιγότερα σε σχέση με την ΕΠΣ Δράμας που έχει δώσει τους περισσότερους, επτά αγώνες συνολικά. 

 

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής στους Νέους:

ΕΠΣ Θράκης- ΕΠΣ Ξάνθης   2-2

ΕΠΣ Δράμας- ΕΠΣ Έβρου  6-0

Ρεπό: ΕΠΣ Καβάλας 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (8η αγωνιστική)

1. ΕΠΣ Δράμας (25-2) 19

2. ΕΠΣ Καβάλας (14-8) 12 

3. ΕΠΣ Ξάνθης (8-17) 4 

4. ΕΠΣ Θράκης (6-15) 3 

5. ΕΠΣ Έβρου (2-13) 1 

*  Οι ΕΠΣ Καβάλας, Έβρου και Θράκης έχουν κάνει το ρεπό τους. Οι ΕΠΣ Έβρου και Ξάνθης έχουν έναν αναβληθέντα αγώνα. Κατά συνέπεια, οι ΕΠΣ Καβάλας, Ξάνθης και Θράκης έχουν από έναν αγώνα λιγότερο και η ΕΠΣ Έβρου δύο ματς λιγότερα σε σχέση με την ΕΠΣ Δράμας που έχει δώσει τους περισσότερους, επτά αγώνες συνολικά.