Ερχεται από την Τρίπολη στο Σουφλί ο… «Ιμπραήμοβιτς της Θράκης»

Ανταπόκριση από την Τρίπολη: Θοδωρής Τσούτσος

–  Την επίθεση του Έβρου Σουφλίου θα ενισχύσει ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης ο νεαρός εβρίτης φορ Νίκος Γκαϊδαντζής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έλυσε την συνεργασία του με τον Αστέρα και είναι πολύ κοντά στο να αποκτηθεί από την ομάδα της Θράκης τουλάχιστον για τους προσεχείς έξι μήνες.

 

Ο 20χρονος φορ έχει αποκτήσει στην Αρκαδία το παρατσούκλι «Ιμπραΐμοβιτς της Θράκης», επειδή κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη. Για να ψηθεί και να πάρει στα πόδια του παιχνίδια και εμπειρίες, είχε παραχωρηθεί στο Βύζαντα Μεγάρων. Με την ολοκλήρωση της θητείας του εκεί, επέστρεψε στην Τρίπολη, έκανε κάποιες προπονήσεις, αλλά τελικά έλυσε τη συνεργασία του με τον Αστέρα και θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν στην Θράκη.

 

Ο Γκαϊδατζής γεννήθηκε στις 22/2/1994, έχει ύψος 1,87μ. Ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης από πολύ μικρός. Σε 15 εμφανίσεις με την ομάδα του Αστέρα στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League σκόραρε 9 φορές, επίδοση που τον έφερε να προβιβάζεται και να αγωνίζεται από μικρή ηλικία με την ομάδα Κ20 των Αρκάδων.

Σε ηλικία 18 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα. Οπως έγινε γνωστό στην Τρίπολη, οι άνθρωποι του Αστέρα θα παρακολουθούν την πορεία του Γκαϊδατζή και δεν αποκλείεται στο μέλλον ο νεαρός επιθετικός να επιστρέψει στην Αρκαδία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την μετακίνηση Γκαιδαντζή στο Σουφλί αναμένεται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα από την ομάδα του Έβρου, όταν ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο στην πορεία.