Στην Αθήνα οι Θρακιώτες παράγοντες για το κρίσιμο ΔΣ της ΕΠΟ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Στην Αθήνα βρίσκονται οι πρόεδροι των ΕΠΣ Θράκης και Έβρου Μάνος Γαβριηλίδης και Χρήστος Καραβασίλης, καθώς και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Γκιρτζίκης, προκειμένου να συμμετάσχουν στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

 

Το πρωτάθλημα μπορεί να έχει μπει στον β’ γύρο, το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν όμως παραμένει άγνωστο. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι φτάνει στο  τέλος του (;) το σίριαλ ανόδου-υποβιβασμού. Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεδριάζει έχοντας θέμα: «Απόφαση έγκρισης προκηρύξεων πρωταθλημάτων Super League, Football League. Επίλυση υφιστάμενης εκκρεμότητας».

Το αν θα υπάρξει και οριστική απόφαση πάντως παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό, καθώς οι συζητήσεις έχουν αρχίσει εδώ κι αρκετούς μήνες, οι δύο πλευρές ωστόσο εξακολουθούν να μη βρίσκουν τη «χρυσή τομή».

Πάντως, στην τελευταία σύσκεψη που είχε γίνει η Super League είχε κάνει πρόταση για υποβιβασμό δύο ομάδων και τον 16ο να παίζει μπαράζ με τον τρίτο της Football League, ωστόσο απορρίφθηκε, αφού το Δ.Σ. της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας επέμενε για απευθείας άνοδο-υποβιβασμό τριών ομάδων.