Με το δεξί και στο πρωτάθλημα η Ορεστιάδα για το 2014

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Σε έναν αγώνα που με το ζόρι κράτησε λίγο παραπάνω από μια ώρα, στις Σέρρες, η  Ορεστιάδα κατάφερε να πάρει τους τρεις πόντους απέναντι στην τοπική ομάδα και πλησίασε στους τρεις την πρωτοπόρο ΜΕΝΤ, περιμένοντας πλέον την ΓΕΑ για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στο “Ν. Σαμαράς”.

Στο πρώτο σετ του εξ’ αναβολής αγώνα η αγωνιστική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν τεράστια με την Ορεστιάδα γρήγορα να παίρνει κεφάλι στο σκορ και να κάνει το εμφατικό 6-16 μέχρις ότου οι γηπεδούχοι να αντιδράσουν και να κάνουν το 17-22 σε φάση όμως του σετ που ήταν αργά μιας και η Ορεστιάδα κατάφερε να το πάρει με 18-25 και να κάνει το 0-1.

Στο δεύτερο σετ οι παίκτες του Νίκου Αντωνιάδη συνέχισαν στην πολύ καλή τους απόδοση προηγούμενοι εύκολα με 11-21 και παίρνοντας τελικά το σετ με το εμφατικό 16-25 κάνοντας το 0-2. Το τρίτο σετ ήταν και το τελευταίο, καθώς  συνέχισαν το καλό μπλοκ και σερβίς και κατάφεραν να κερδίσουν με 18-25 διαμορφώνοντας το 0-3.

Με τη νίκη αυτή ο ΑΟΟ σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την ΜΕΝΤ, την οποία θα υποδεχθεί στην Ορεστιάδα στον δεύτερο γύρο. Το προσεχές Σάββατο, όπως προαναφέραμε, η Ορεστιάδα υποδέχεται την ΓΕΑ στο εβρίτικο ντέρμπι.

A.O.ΣΕΡΡΩΝ: Κομητούδης, Κόκκινος, Κάτος, Ζλάτκος, Παναγιώτου, Λαζαρίδης, Καραγιόζης, Κούτρας, Βελίχαι.

Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Κεμανετζής, Βλασακίδης, Χουσίδης, Καρδαμανίδης, Δημητρούδης, Κωνσταντινίδης, Ποτολίδης, Πεντίδης,  Διαμαντίδης, Νένογλου.