Γκρίνια στην Κομοτηνή για το αποτέλεσμα των «εχθρών» της Ασπίδας και του Αστέρα

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Δυσανασχέτηση έχει προκαλέσει στις τάξεις της ΑΕ Κομοτηνής το αποτέλεσμα ανάμεσα στην Ασπίδα Ξάνθης και τον Αστέρα Καβάλας, που βρήκε νικήτρια την θρακιώτικη ομάδα, για το πρωτάθλημα παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Αν θυμάστε ήταν ο αγώνας που είχε προκαλέσει μπαράζ ανακοινώσεων και είχε οδηγήσει στην εκκένωση του γηπέδου, στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στην Καβάλα.

 

Ούτως ή άλλως ο Αστέρας Καβάλας θα συνέχιζε στην επόμενη φάση, μεταφέροντας μια νίκη και μια ήττα. Έμενε να γίνει γνωστό το όνομα της ομάδας που θα τερμάτιζε δεύτερη στο γ’ όμιλο και θα τον ακολουθούσε. Η Ασπίδα ήθελε μόνο νίκη για να ξεπεράσει την ΑΕ Κομοτηνής και την πέτυχε, έστω και στον πόντο.

Η Ασπίδα Ξάνθης κέρδισε με 52-51 τον Αστέρα Καβάλας, σε έναν αγώνα ρεβάνς στο επεισοδιακό εκείνο παιχνίδι που έγινε θέμα και διεθνώς, καθώς δεν είναι δα και σύνηθες να εκκενώνεται γήπεδο σε αγώνα παιδικού πρωταθλήματος. Έτσι προκρίθηκαν και οι δύο στη β’ φάση της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός και με το… παράπονο η ΑΕ Κομοτηνής που περίμενε ήττα της Ασπίδας για να προκριθεί.

Τα δεκάλεπτα: 9-11, 25-22 (ημίχρονο), 45-38, 52-51 (τελικό αποτέλεσμα).