Βοηθός του Μάνταλου στο Καραϊσκάκη ο ξανθιώτης Κούλα

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

– Ο ξανθιώτης Χασάν Κούλα, ο οποίος σύμφωνα με την ψηφοφορία του ThrakiSportS αναδείχθηκε κορυφαίος διαιτητής της Θράκης για το 2013, ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ως βοηθός του (καβαλιώτη) Σταύρου Μάνταλου στο σημαντικότερο ίσως παιχνίδι αυτής της φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας αποτελεί ουσιαστικά επανάληψη του περσινού τελικού, αλλά θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις, αφού υπάρχει και επαναληπτικός. Πρώτος βοηθός του Μάνταλου είναι ο Πολυχρόνης Κωσταράς από την Αιτωακαρνανία και τον Χασάν Κούλα από την Ξάνθη να είναι δεύτερος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις οκτώ το βράδυ της Τετάρτης (8/1) στο Καραϊσκάκη.

Ο ξανθιώτης Αθανάσιος Βέλλιος θα είναι παρατηρητής διαιτησίας στην άλλη αναμέτρηση της Τετάρτης, που θα προηγηθεί (αρχίζει στις 17:30) ανάμεσα σε Αιγινιακό και Πανιώνιο. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης με βοηθούς τους Δημόπουλο (Μακεδονίας) και Καραβασίλη (Καβάλας).

Την Πέμπτη έχουμε τα παιχνίδια Ολυμπιακός Βόλου – Αστέρας Μαγούλας (17:30) και  Ηρακλής – ΠΑΟΚ (20:00), χωρίς θρακιώτικη συμμετοχή στις διαιτητικές τριπλέτες. Βλέπετε, οι συμμετοχές θρακιωτών διαιτητών είναι το μόνο ενδιαφέρον που μπορεί να έχουν οι θρακιώτες για το κύπελλο. Μπορεί να συμμετέχει ακόμα και ο Αστέρας Μαγούλας στον θεσμό, Skoda Ξάνθη και Πανθρακικός όμως πετάχτηκαν από πολύ νωρίς εκτός…