Οργανωμένη εκδρομή στην Κομοτηνή ετοιμάζουν η XanthiFans

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Εκδρομή για την γειτονική Κομοτηνή, ώστε να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους στο «Ελ Θράκικο», διοργανώνουν οι XanthiFans, όπως ανακοίνωσαν την Τρίτη. Μάλιστα, η μετάβαση θα είναι δωρεάν, όπως επισημαίνουν, ενώ σπεύδουν να ανάψουν τα αίματα αποκαλώντας τον Πανθρακικό «πελάτη μας».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε πως διοργανώνουμε εκδρομή για τον εκτός έδρας αγώνα της ΑΟΞΑΡΑΣ με τον πελάτη μας στην Κομοτηνή με δωρεάν μετάβαση. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες-εγγραφές στα γραφεία του συνδέσμου μας κατά τις ώρες λειτουργίας του (18:00-21:00)».

Με άλλη ανακοίνωση, οι XanthiFans καταφέρονται κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Η ΑΟΞΑΡΑ μας δεν κατάφερε να νικήσει την ομάδα της ΣΕΚΑΠ. Το παιχνίδι ήταν μαγική εικόνα μέχρι το 60′ που έπρεπε η ομάδα μας να είχε βάλει άλλα δύο με τρία γκολ.Μετά βέβαια ανάλαβε δράση το κοράκι! Αληθεία ρε Γιάχο άμα ηταν παίχτης της ομάδας μας ο Τσαβέλλας πόσες κόκκινες κάρτες θα του είχες βγάλει? Η στημένη φάση στην ισοφάριση του παοκ ήταν κόρνερ, φάουλ ή πέναλτυ? Γιατί η μπάλα στήθηκε ένα μέτρο πιο μέσα απο την γραμμή του κόρνερ! ΑΟΞΑΡΑ δεν ξενερώνουμε ποτέ!!!».