Μετά το καψόνι με την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, ρεπό την Τρίτη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας για την Skoda Ξάνθη. Ο τρόπος που ήρθε το χθεσινό 1-2 από τον ΠΑΟΚ πίκρανε τους γηπεδούχους και δεν τους επέτρεψε να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στον β’ γύρο.

 

Στη συνέχεια ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια – με τα δύο επόμενα να είναι εκτός έδρας – αλλά το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αντιστρέψουν άμεσα την αίσθηση που αφήνουν οι δύο τελευταίες ήττες.

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της κυριακάτικης αναμέτρησης ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν πάνω στους τομείς της τεχνικής και της κυκλοφορίας μπάλας.

Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Χοσέμι και Κομεσίδης ενώ ο Τζουλιάν Ντε Γκούζμαν συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε πιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα απουσιάσει.

Στα θετικά η επιστροφή του Κώστα Φλίσκα μετά την μία αγωνιστική της τιμωρίας του. Την Τρίτη οι παίκτες είχαν ρεπό και από Τετάρτη ξεκινούν προετοιμασία για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής στην Κομοτηνή.