Είδηση βόμβα! Διαζύγιο του Πανθρακικού με τον Ζεκίνια, ανήμερα των γενεθλίων του! Τελείωσε και ο Μερίνο…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε επίσημα την λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Χοσέ Έγκας Ντος Σάντος Μπράνκο (Ζεκίνια) και Κάρλος Αλμπέρτο Μερίνο Γκονζάλες. Οι δύο ποδοσφαιριστές πήρανε την σκυτάλη από τον Νίκο Κατσικοκέρη χωρίς να αποκλείεται να αποτελέσουν και άλλοι παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός για την λύση της συνεργασίας με τον Ζεκίνια ήρθε ανήμερα των 27ων γενεθλίων του. Η κίνηση αυτή αποτελεί έκπληξη, καθώς ο πορτογάλος μεσοεπιθετικός που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι είχε αγωνιστεί σε 15 από τα 18 παιχνίδια του πρωταθλήματος της Super League με την ομάδα της Κομοτηνής.

Όσο για τον Μερίνο ήταν μία φυσιολογική εξέλιξη, αφού ο Ισπανός μέσος που επίσης είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι είχε μόλις δύο συμμετοχές εξαιτίας του τραυματισμού του και για αυτό και το τελευταίο διάστημα είχε μεταβεί στην πατρίδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές JOSE EGAS DOS SANTOS BRANCO και CARLOS ALBERTO MERINO GONZALEZ.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ τους ευχαριστεί για την συνεργασία τους και τους εύχεται υγεία και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία”.