Θα παίξει ή όχι ο Κάσες με Ξάνθη; Τα τελευταία νέα της επικείμενης μεταγραφής του στην Τουρκία…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο Χοσέ Μαρία Κάσες όταν έγινε αλλαγή στο τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, αποθεώθηκε, ίσως σε ένα από τα τελευταία, αν όχι το τελευταίο, παιχνίδια του με την φανέλα του Πανθρακικού.

 

Όπως πρώτο αποκάλυψε το Σάββατο το ThrakiSportS, η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ισπανού μέσου που «βγάζει» μάτια στο φετινό πρωτάθλημα (18 συμμετοχές, 5 γκολ, 6 ασιστ). Αλλά από ό,τι φαίνεται, δεν είναι η μόνη τουρκική ομάδα που ενδιαφέρεται.

Αν και φέρεται πολύ πιο κοντά στην απόκτησή του, σφήνα έχει επιχειρήσει να μπει και η Μπούρσασπορ. Μάλιστα, λέγεται ότι άνθρωποι και των δύο συλλόγων βρέθηκαν την Κυριακή στο ΔΑΚ Κομοτηνής και προφανέστατα έμειναν ευχαριστημένοι από όσα είδαν στον αγώνα, με τον Κάσες να βγάζει την ασίστ στον Ιγκόρ και γενικά να έχει άκρως θετική απόφαση.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες στην Κομοτηνή, οι Τούρκοι ενημέρωσαν ότι θα παρακολουθήσουν δια ζώσης και το παιχνίδι του Πανθρακικού με την Ξάνθη για να βγάλουν πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Αν αληθεύει η πληροφορία, τότε αυτό σημαίνει αφενός ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η μεταγραφή. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Κάσες θα παίξει κανονικά στο γειτονικό ντέρμπι με την Skoda Ξάνθη.

Για το θέμα ρωτήθηκε, όπως είναι φυσιολογικό και ο Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη Τύπου παρέπεμψε στην διοίκηση, αλλά σε αντίθεση με πρόσφατη συνέντευξή του που είχε απαντήσει ότι δε νομίζει να πουληθεί ο Κάσες τον Γενάρη, αυτή τη φορά παρέπεμψε ευθέως στην διοίκηση.

«Αρμόδια για αυτά τα θέματα είναι η διοίκηση. Σε τι στάδιο είναι. Δεν έχω κάποια νεότερη πληροφόρηση. Συγκεντρωθήκαμε στο παιχνίδι και αυτή είναι η δουλειά μας. Από και πέρα, νομίζω η διοίκηση έχει περισσότερες λεπτομέρειες», ήταν η απάντηση του αθηναίου τεχνικού.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα ήθελε πολύ στο ντέρμπι με την Ξάνθη να έχει στην διάθεσή του τον Κάσες, καθώς η διοίκηση βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Την ίδια ώρα συνεχίζεται η αναζήτηση για έμπειρο κεντρικό αμυντικό που θα έχει αγωνιστικό ρυθμό για να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.