Γ Εθνική: Όσα έγιναν στη ματσάρα Εβρος Σουφλίου – Διγενής Λακκώματος

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Μεγάλο παιχνίδι με συγκλονιστική διακύμανση παρακολούθησαν οι 400 περίπου φίλαθλοι που πέρασαν το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Γήπεδο “Δημήτρης Μπακιρτζής” του Σουφλίου. Ο Έβρος και ο Διγενής Λακκώματος συνέχισαν χέρι – χέρι στην βαθμολογία, ισόβαθμοι πριν το ματς, ισόβαθμοι και μετά, μετά από ένα χορταστικό 3-3.

 

Η ομάδα της Θράκης ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, χάρη σε δυο τέρματα του Βιόπουλου από σέντρα του Καμπιώτη στο 28′ και την ατομική προσπάθεια του Καμπιώτηπέντε λεπτά αργότερα.

Ωστόσο το Λάκκωμα κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει. Αρχικά στο 55′ είχαμε κόρνερ του Μποντή, κεφαλιά του Βητλής και στο 66′ εκπληκτικό σουτ του Δραγανίδη στην γωνία της εστίας, για να διαμορφωθεί το 2-2.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 71ο λεπτό. Σε σουτ του Εμρε, η μπάλα βρήκε στο χέρι του  Μπίκα. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, αν και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται επειδή ο διαιτητής άφησε την φάση να εξελιχθεί και υπέδειξε το πέναλτι αφότου χάθηκε η ευακαιρία για το Σουφλί. Η υπόδειξη σήμαινε και κάρτα για τον Μπίκα που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ανατρέποντας τις αριθμητικές ισορροπίες, ενώ αμέσως μετά από όλα αυτά, ο Κατρανίτσας το 71′ με εύστοχη εκτέλεση έγραψε το 2-1.

Όλα έδειχναν να τελειώνουν εκεί, αλλά ο Διγενής Λακκώματος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Έτσι, αν και με παίκτη λιγότερο, είχαμε στο 79′ σουτ του Γεωργιάδη μετά από κεφαλιά ασίστ του Παπαποστόλου και εκ νέου ισοφάριση για το Λάκκωμα σε 3-3, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ετσι έχασαν και οι δύο ομάδες την ευκαιρία να πλησιάσουν την κορυφή, αφού και οι υπόλοιποι πρωτοπόροι έμειναν στην ισοπαλία.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Βασίλης Χαριτόπουλος): Παμπουρίδης, Αντωνιάδης, Κατρανίτσας, Λίτσιος, Τσαπάνης, Τρίχας, Λαζαρίδης (59’ Εμρέ Μεμέτ), Εφραιμίδης, Καμπιώτης, Βιόπουλος (88’ Μπάτζιος), Αραμπατζής (73’ Θεοδωράκης).

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (Κοσμίν Μπαρκαουάν): Παπαβασιλείου, Μπίκας, Κουνουπάκης, Τουλκερίδης (50’ Χότζα), ΣαραΓιώτης, Γεωργιάδης, Μποντής, Δραγανίδης, Στασινόπουλος (84’ Λιόλιος), Βιτλής, Παπαποστόλου.