Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Αγία Βαρβάρα-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Με το αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2014 ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που γνώρισε την ήττα με 78-69 από την Αγία Βαρβάρα στην Καβάλα στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και η επικράτηση στο προσεχές παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την επίσης ουραγό ΜΕΝΤ στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος είναι επιτακτική ανάγκη.

Ο Εθνικός στάθηκε πολύ καλά στο σημερινό παιχνίδι, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στο τέταρτο δεκάλεπτο. Στο πρώτο ημίχρονο διεξήχθη ένα πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια, ενώ το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε τον Εθνικό στο +4 (45-49).

Οι γηπεδούχοι όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη αφήνοντας στον Εθνικό την ικανοποίηση της καλής εμφάνισης. Κορυφαίοι για τον Εθνικό οι Ξένος, Τελούδης και Χονδρόπουλος που είχαν όλοι διψήφιο αριθμό πόντο και οι τρεις τους πέτυχαν τους 55 από τους 69 πόντους του Εθνικού. Ωστόσο η προσπάθειά τους δεν ήταν αρκετή για να έρθει η νίκη (φωτό από το Kavala-Sports).

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 32-32 (ημίχρονο), 45-49, 78-69 (τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Λαμπρίδης-Μπακάλης

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Κακλαμάνος 3 (1), Καρατσομπάνης 20 (3), Λαμπρόπουλος 6, Μπανάσας, Μουσίκας 2, Μητρούλης, Πιεβάλιτσα 11 (1), Χαριζάνης 9 (1), Κάτσικας 10 (1), Φασουλάς 1, Πενταζίδης 16 (1). 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Κανδύλης 2, Χονδρόπουλος 12 (2), Δουρδούλης 4, Ξένος 24 (3), Αγγελωνίτης 2, Πασσιάς, Τελούδης 19 (2), Γεροντίτης 6, Παπαλαμπίδης.