Ετοιμάζεται εκδρομή για το παιχνίδι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Βέλγιο

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα του Εθνικού στις Βρυξέλλες με αντίπαλο τη Άσσε Λένικ,  διοργανώνεται τριήμερη εκδρομή για τους φιλάθλους της ομάδας της Αλεξανδρούπολης που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας για πρόκριση στους 8 τους Challenge Cup.

Όπως έγινε γνωστό, το κόστος για την εκδρομή ανέρχεται στα 299 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια από την Θεσσαλονίκη, τους φόρους αεροδρομίου, δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στις Βρυξέλλες, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και προφανώς από και προς το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα.

Για τους φίλους του Εθνικού που θέλουν να υποστηρίξουν από κοντά την ομάδα τους, που τυγχάνει πρωταθλήτρια χειμώνα να μην ξεχνιόμαστε, έχει πέτυχε την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορίας της και αναδείχθηκε κορυφαία ομάδα της Θράκης στα βραβεία του ThrakiSportS, κάνοντας ταυτόχρονα να κάνουν μία τριήμερη εκδρομή στις Βρυξέλλες, την καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οργανώνεται λοιπόν αυτό το ξεχωριστό ταξίδι από το ΤΑΑ Εθνικός σε συνεργασία με το Kasapidis Tours, εκ των χορηγών της ομάδας.

Η διάρκεια της εκδρομής είναι από τις 21 έως 23 Ιανουαρίου 2014 και όπως μας διευκρινίσανε, η τιμή των 299 αφορά περιορισμένο αριθμό μάξιμουμ 25 θέσεων, καθώς για τόσα αεροπορικά εισιτήρια έχει γίνει κράτηση και αν υπάρξει μεγαλύτερη ζήτηση, τότε μοιραία ενδεχομένως θα έχουν ανέβει  και οι τιμές. Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι η εκδρομή αφορά φιλάθλους και μόνο, καθώς η ομάδα θα ταξιδέψει από την Αθήνα, μετά το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, με απευθείας πτήση της Aegean Airlines. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδρομή που διοργανώνει ο Εθνικός στις Βρυξέλλες στα τηλέφωνα 2551088381-2 και το κινητό 6944456943 (Kasapidis Tours, Βενιζέλου 19, Αλεξανδρούπολη).