Ντοκουμέντο: Κακώς μέτρησε η ισοφάριση του ΠΑΟΚ! Έπρεπε να επαναληφθεί το κόρνερ του Λίνο…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Η φωτογραφία – ντοκουμέντο είναι από την μετάδοση της Nova. Είναι η φάση του κόρνερ του Λίνο, που καταλήγει στην εξέλιξή της στο γκολ της ισοφάρισης από τον Κώστα Κατσουράνη. Μόνο που όπως βλέπετε, ο Λίνο δεν έχει στήσει την μπάλα στο σημείο που οφείλει στην περιοχή του κόρνερ αλλά αρκετά πιο μπροστά.

Όχι ότι αλλάζει τίποτα, ούτε ότι ενδεχομένως επηρεάζει την φάση.  Αλλά αν θέλουμε να δούμε το γράμμα των κανονισμών, η φάση που ακολουθεί είναι ως μη γενόμενη και έπρεπε να αφυρίξει ο διαιτητής, να ακυρώσει το γκολ και να επαναληφθεί η εκτέλεση του κόρνερ. Για την ακρίβεια βέβαια, έπρεπε να είχε σφυρίξει με το που έφυγε η μπάλα από τον Λίνο.

Αλλά τέτοιο σφύριγμα δεν υπήρξε. Αν είχε υπάρξει, θα ήταν άλλο το αποτέλεσμα του αγώνα. Γιατί από εκείνη την φάση ξεκίνησε η ισοφάριση του Κατσουράνη. Και αμέσως μετά ήρθε και το δεύτερο γκολ, του Λίνο που εκτέλεσε το κόρνερ στην προηγούμενη φάση, να ολοκληρώσει μια μεγάλη ανατροπή για τον ΠΑΟΚ και να φέρει γκρίνια και προβληματισμό στην Ξάνθη για τη νέα αυτή ήττα…