Camp του ΠΑΟΚ σε Κουτσό Ξάνθης και Κομοτηνή

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο, με την αφορμή της έλευσης του ΠΑΟΚ στην Θράκη, σημαντικό camp ποδοσφαίρου στην Ξάνθη αλλά και στην Κομοτηνή, αυτό που είναι υπό την αιγίδα του δικτύου των Ακαδημιών της ίδιας ομάδας και έχει σκοπό μέσα από τα μαθήματα αυτών των ημερών να αναδείξει τα ταλέντα, να μάθουν τα μυστικά της μπάλας οι μικροί αθλητές, αλλά προπάντων να γνωρίσουν και να ενστερνιστούν το «ευ αγωνίζεσθε» και το τι πραγματικά σημαίνει να παίζεις ποδόσφαιρο.

 

Την πρωτοβουλία για να έρθει το  αυτό camp στην περιοχή μας πήρε η αντίστοιχη ακαδημία του ΠΑΟΚ της Κομοτηνής, όπως αναφέρει το RodopiSportS. Το σημαντικό αυτό camp θα έχει διάρκεια δυο ημερών, (4 και 5 Ιανουαρίου) και υπεύθυνος για τη διοργάνωση είναι ο κ. Ανέστης Σπυριάδης υπεύθυνος της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή. 

Οι ηλικίες των 1999, 2000, 20001 και 2002 έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους στο Κουτσό της Ξάνθης, ενώ οι ηλικίες 2003, 2004, 2005 και 2006 δίνουν το παρών στην Κομοτηνή στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού.εκλεκτοί καλεσμένοι από τα τμήματα των scouting του ΠΑΟΚ είναι οι Κυριάκος  Αλεξανδρίδης και Γιάννης Αβραμίδης.