Την Τρίτη η κρίσιμη χειρουργική επέμβαση του Κουτσόπουλου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Την Τρίτη θα παραγματοποιηθεί η εγχείριση του Δημήτρη Κουτσόπουλου, όπως αποκάλυψε ο προπονητής του Πανθρακικού Άκης Μάντζιος στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής.

«Αυτή την στιγμή ο Κουτσόπουλος απουσιάζει από τις προπονήσεις και πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση στον ώμο την ερχόμενη Τρίτη. Είναι ένα πρόβλημα που το γνωρίζαμε και φυσικά όλοι μας του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποιοι μικροτραυματισμοί αλλά πιστεύω πως όλοι θα είναι έτοιμοι για την αγώνα της Κυριακής», τόνισε ο προπονητής του Πανθρακικού, αναφερόμενος στα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Αρχικά ο Άκης Μάντζιος είπε: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων που έχει θέσει καθένας. Για μας υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που επιζητά, όπως και εμείς, βαθμούς για να πετύχει τον στόχο του.

Μέσα στο διάστημα των διακοπών οι παίχτες έδειξαν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις όπως και στο φιλικό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας όπου η ομάδα είχε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμη σαν ομάδα να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας».