Στους 5+1 μετεξεταστέους της ΑΕΚ ο Σταύρος Σταθάκης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Η ΑΕΚ περίμενε πολλά περισσότερα το προηγούμενο εξάμηνο από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές της. Μετά τον αποκλεισμό από το κύπελο της Γ’ Εθνικής και αρχής γενομένης από αύριο, κάποιοι καλούνται να πείσουν ότι μπορούν να σηκώσουν τη φανέλα. 

 

Το Sport24.gr εξηγεί το ποιοι και γιατί θα έπρεπε να έχουν ήδη παρουσιάσει πειθήνια στοιχεία για τη χρησιμότητά τους, εν ολίγοις για ποιους χτυπάει η καμπάνα και πρέπει πλέον να την ακούσουν, προτού για κάποιους από εκείνους (ειδικά όσους δεν χτυπήθηκαν από τραυματισμούς και αναποδιές) να είναι πολύ αργά.

Στον κατάλογο περιλαμβάνονται οι Βασίλης Ρόβας, Τάσος Τσουμπαγκας, Δημήτρης Ανάκογλου, Ζντράβκο Πόποβιτς, Ηλίας Βούρας αλλά και ο Σταύρος Σταθάκης, ο θρακιώτης παίκτης που υπέγραψε το πρώτο γκολ (και τι γκολ! γκολάρα!!!) στη νέα αυτή πορεία στην Γ’ Εθνική. Αναλυτικά όσα γράφει το ρεπορτάζ:

Σταύρος Σταθάκης: Με εμπειρία Α’ Εθνικής στην Ξάνθη και έχοντας αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου, θεωρήθηκε εξ αρχής ως μία εξαιρετική περίπτωση, μία σημαντική προσθήκη. Το γεγονός ότι ο Δέλλας επιλέγει να χρησιμοποιεί τον Ρόβα, στον οποίο άλλαξε θέση, ως παρτενέρ του Τσιρίλο, καταδεικνύει (προσωρινή άραγε;) έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του 28χρονου στόπερ από την Αλεξανδρούπολη.

Η θέση του πλέον στο ρόστερ της επόμενης περιόδου θεωρείται επισφαλής, εκτός και αν παρουσιάσει αυτό που οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος είχαν διαγνώσει αποφασίζοντας την απόκτησή του. Δείχνει να χάνει εύκολα τη συγκέντρωσή του και υποπίπτει σε λάθη που στοιχίζουν γκολ.