Ήταν να μην πάρουν μπρος! Νέα νίκη και μάλιστα με τριάρα για την Κ20 του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, οι παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη δεν είχαν πετύχει νίκη στο πρωτάθλημα και ήταν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του αναπτυξιακού πρωταθλήματος υποδομής της Σούπερ Λίγκας για παίκτες κάτω των 20 ετών. Τότε ο Πανθρακικός κέρδισε εκτός έδρας τον Ατρόμητο και στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου πετυχαίνει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.

Ο Πανθρακικός νίκησε το μεσημέρι τον Λεβαδειακό με 3-0. Σκόρερς για την ομάδα της Κομοτηνής ο Λειβαδιώτης στο 13ο λεπτό, ο Μητρούσης στο 29ο λεπτό και ο Γκουτσίδης με πέναλτι στο 50ο λεπτό. Πλέον οι Κομοτηναίοι ατενίζουν με αισιοδοξία το “Ελ Θράκικο” της επόμενης εβδομάδας με την Ξάνθη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Θυμιανίδης, Μουζαζβίλι, Λειβαδιώτης (42′ Κουραλίδης), Μητρούσης, Ζδράβος – Ρίζος, Ζούλης, Μανδήλας (70′ Χατζηιωαννίδης), Γκουτσίδης, Λίτσκας Φασουλής (60′ Τσανακτσόγλου), Μαμούτ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κάρα, Βασιλείου, Αντωνίου (22′ Κακιώρης), Σελάνζι (52′ Τόπι), Αντωνιάδης, Γοργάκης, Σακκάς, Αποστολόπουλος, Σπάρος (70′  Καψασκης), Κουτσούκης, Σμυρναίος.