Ένας χρόνος χωρίς τον Νικόλα, με ντέρμπι για το κύπελλο ανάμεσα στην Ορεστιάδα με τον Ηρακλή…

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Βράδυ Παρασκευής, 4 Ιανουαρίου του 2013. Λίγα λουλούδια και μερικά κεριά αναμμένα βρίσκονται στα γραφεία του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας. Λίγες ώρες πριν, εκείνο το απόγευμα εκείνης της σκοτεινής ημέρας, συγκλόνιζε το πανελλήνιο η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Νίκου Σαμαρά.

 

Με συμπληρωμένα τα 43 του χρόνια, ο αετός του Έβρου είπε να φύγει, ψηλά, για το πιο μακρινό ταξίδι. Η χρονιά ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο…

Ένα χρόνο μετά, ακριβώς στην επέτειο του ενός έτους από την θλιβερή είδηση, δύο ομάδες που τίμησε ο Νίκος Σαμαράς με την παρουσία του, ο ΑΟ Ορεστιάδας και ο Ηρακλής, με τον οποίο έτυχε να κερδίσει το 2000 το μοναδικό τρόπαιο της καριέρα του, συγκρούονται σε νοκ άουτ αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος.

Η τύχη τα έφερε έτσι, ώστε να ξεκινά η χρονιά με ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα παιχνίδια του Κυπέλλου, ακριβώς στην επέτειο του ενός χρόνου.

H Ορεστιάδα βάζει τα καλά της και υποδέχεται τον Ηρακλή για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδας δύο στροφές πριν την συμμετοχή των ομάδων της Volleyleague και ο ΑΟΟ καλεί να παραβρεθεί στο κλειστό ¨Ν.Σαμαράς¨ για να στηρίξετε την αγαπημένη του Ορεστιάδα αλλά και να τιμήσετε τον καλύτερο των καλυτέρων!

Η αναμέτρηση Ορεστιάδα – Ηρακλή θα ξεκινήσει στις  19:00 το βράδυ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ThrakiSportS…