Στην φυλακή επειδή άλλαξε την κλειδαριά της εισόδου γιατί δεν πλήρωναν κοινόχρηστα!

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 66χρόνο διαχειριστή της πολυκατοικίας στην Αλεξανδρούπολη, που κλείδωσε την πόρτα και δεν έδωσε κλειδιά σε όσους χρωστούσαν τα κοινόχρηστα , από το Αυτόφωρο της Αλεξανδρούπολης. Τιμωρήθηκε με φυλάκιση 27 μηνών με αναστολή.

 

Στην αυτόφωρη διαδικασία κατέθεσαν δύο μάρτυρες κατηγορίας και οι οποίοι ισχυρίσθηκαν ότι δεν μπορούσαν να βγουν από την πολυκατοικία και αναγκάσθηκαν να ζητήσουν την συνδρομή της Αστυνομίας, αφού ο διαχειριστής δεν τους έδωσε κλειδί, καθώς δεν πλήρωναν τα κοινόχρηστα.

Οι μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν ότι υπήρχε απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της πολυκατοικίας από τον Σεπτέμβριο, για μη χρήση των Κοινοχρήστων χώρων σε όσους χρωστάνε κοινόχρηστα.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς άλλαξε η κλειδαριά της εισόδου και όταν οι συγκεκριμένοι ένοικοι προσπάθησαν να βγουν βρήκαν την είσοδο κλειδωμένη. Ζήτησαν από τον διαχειριστή κλειδί και αυτός τους είπε θα τους δώσει εφ’ όσον πληρώσουν τις οφειλές τους.

Ο 66χρόνος ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία που τους δημιούργησε και δήλωσε πως δεν γνώριζε πως αυτό ήταν παράνομο. Υποστήριξε πως εφάρμοσε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και όλοι γνώριζαν πως θα άλλαζε η κλειδαριά, αλλά δεν φρόντισαν να τακτοποιήσουν την οφειλή τους.

Ο ίδιος αμέσως μετά την δίκη μιλώντας με φίλους του, υποστήριξε πως παρέλαβε μεγάλα χρέη από την προηγούμενη διαχείριση και συνεχώς του πήγαιναν ανεξόφλητοι λογαριασμοί, ενώ τα κοινόχρηστα τα πλήρωναν οι ένοικοι. 

«Έπρεπε να λειτουργήσει η πολυκατοικία και όχι να πληρώνω εγώ τα κοινόχρηστα» υποστήριξε. Μάλιστα πρόκειται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη με αγωγή για την προηγούμενη διαχείριση. Η έφεση που κατέθεσε είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και αφέθηκε ελεύθερος.

 

Πηγή:  http://www.faros24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here