Η ατζέντα του θρακιώτη φιλάθλου στο πρώτο weekend του 2014 και οι 10 μεταδόσεις του ThrakiSportS

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Πλούσια η αγωνιστική δραστηριότητα στο πρώτο weekend του 2014, αν και όχι σε πλήρη δράση. Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα της Super League με την Ξάνθη και τον Πανθρακικό να αγωνίζονται εντός έδρας κόντρα σε ΠΑΟΚ και Λεβαδειακό αντίστοιχα.

 

Επαναρχίζει και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ από τοπικά πρωταθλήματα διεξάγεται μόνο η ΕΠΣ Ξάνθης την Κυριακή, αφού η ΕΠΣ Θράκης και η ΕΠΣ Έβρου θα συνεχίσουν και για τρίτη εβδομάδα τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Στο μπασκετ, αρχίζει επίσης η Γ’ Εθνική με το ντέρμπι Ασπίδας Ξάνθης – ΓΑΣ Κομοτηνή να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα, ενώ ο Εθνικός ταξιδεύει στην Καβάλα να αντιμετωπίσει την Αγία Βαρβάρα.

Όσο για το βόλεϊ, δεν έχει πρωτάθλημα λόγω των τριών αγώνων της Εθνικής Ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που επίσης θα μεταδώσει το ThrakiSportS όλο το τριήμερο. Υπάρχει όμως Κύπελλο, με τον αγώνα Ορεστιάδας – Ηρακλή να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα, στην επέτειο της συμπλήρωσης ενός χρόνου από τον θάνατο του Νίκου Σαμαρά.

Το ThrakiSportS για αυτό το τριήμερο προγραμματίζει δέκα ζωντανές μεταδόσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των ραντεβού που οφείλει να γνωρίζει ο κάθε θρακιώτης φίλαθλος καθώς και όλες τις μεταδόσεις, μέσα από την στήλη του “Ημερολογίου”.

 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/1 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4/1 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/1 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ