Αποκλειστικές Photos: Ο Γιάννης Πλαβούκος ξεναγεί στο ΔΑΚ το νέο απόκτημα του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Μπορεί να μην  έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από τον Πανθρακικό, ωστόσο από το μεσημέρι το ThrakiSportS σας έχει ενημερώσει ότι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας για το 2014 είναι ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Πλέον έχουμε στην διάθεσή μας και φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Ο Πασχαλάκης βρίσκεται ήδη από τις αρχές της εβδομάδας στην Κομοτηνή, πριν την εκπνοή δηλαδή του 2013. Μάλιστα, στο φιλικό της Δευτέρας ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Δόξα Δράμας, ο φακός του ThrakiSportS αιχμαλώτισε τον προπονητή τερματοφυλάκων του Πανθρακικού Γιάννη Πλαβούκο να ξεναγεί ουσιαστικά τον Πασχαλάκη στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, φόραγε μάλιστα ήδη την φόρμα της ομάδας της Κομοτηνής, καθώς προφανώς ήδη είχε κλείσει η υπόθεση της μεταγραφής του, την οποία αναμένουμε να ανακοινώσει η ΠΑΕ Πανθρακικός από ώρα σε ώρα μιας και όλα δείχνουν ότι είναι απλά τυπικό θέμα. 

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του ThrakiSportS με την φανέλα του Παμνθρακικού, από τις ελάχιστες που υπάρχουν με τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα, καθώς είναι αλήθεια ότι δυσκολευτήκαμε πολύ στην προηγούμενη ανάρτηση να βρούμε εικόνα του για να σας τον παρουσιάσουμε…