Ξεκινά το Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά της Skoda Ξάνθη! Όλοι οι όμιλοι ανά κατηγορία…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Αρχίζει την Κυριακή στα Πηγάδια το Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Ηλικιακών Τμημάτων που διοργανώνει κάθε χρόνο στο Αθλητικό της Κέντρο η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Όπως τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος ευελπιστεί να στεφθεί από επιτυχία και οι μικροί αθλητές που θα συμμετάσχουν να αποκομίσουν σπουδαίες εμπειρίες.

Το 4ο Πρωτοχρονιάτικο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί από τις 3/1 έως και τις 5/1/2014, δηλαδή μέχρι την Κυριακή.

Στην Κατηγορία Junior Κ11 για γεννηθέντες το 2003 και το 2004, έχουν οριστεί δύο όμιλοι, Στον πρώτο μετέχουν οι ομάδες Skoda Ξάνθη, Αγροτικός Αστέρας Β’, Ποσειδών Μηχανιώνας και Ατρόμητος Πτολεμαΐδας. Στον δεύτερο μετέχουν οι ομάδες Πανθρακικός, Αγροτικός Αστέρας Α’, Εθνικός Λαγυνών και Ολυμπιακός Ξάνθης.

Στην Κατηγορία Προπαιδικό Κ13 για γεννηθέντες το 2001 και το 2002, υπάρχουν επίσης δύο όμιλοι. Στον πρώτο μετέχουν Skoda Α’, Ατρόμητος Τριαδίου, Olympic FA Λάρισας και ΑΠΟΞ. Στον δεύτερο όμιλο οι ομάδες που μετέχουν είναι οι Skoda B’, πανθρακικός, Καππαδόκες και Ποσειδών Μηχανιώνας.

Στην Κατηγορία Παιδικό Κ15 για γεννηθέντες το 1999 και το 2000, οι όμιλοι έχουν ως εξής, Στον Α΄Όμιλο μετέχουν οι Skoda Ξάνθη, Αγροτικός Αστέρας Α’, Ατρόμητος Πτολεμαΐδας και Olympic FA Λάρισας. Στον Β’ ‘Όμιλο μετέχουν οι Πανθρακικός, Αγροτικός Αστέρας Β, Καππαδόκες και ΑΠΟΞ.

Την Παρασκευή σε κάθε όμιλο διεξάγεται μόνο η πρώτη αγωνιστική και οι άλλες δύο το Σάββατο. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες κατάταξης και θα δοθούν τα έπαθλα στους νικητές.