Με πολιτικές παρουσίες, κόπηκε την Πρωτοχρονιά η πίτα του Εθνικού! Ποιός κέρδισε το φλουρί

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Για άλλη μια χρονιά ο σύλλογος του Εθνικού έκοψε την πρώτη πίτα της χρονιάς. Το έθιμο αυτό τηρείται εδώ και πολλά χρόνια κάθε Πρωτοχρονιά στις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας, με παρόντες πέρα από τα μέλη και τους φίλους της ομάδας, την πολιτική ηγεσία του τόπου.

 

Εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, του κοινοβουλίου, ακόμα και της κυβέρνησης παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη να τονίζει πως ετοιμάζει μια έκπληξη που αφορά και τον Εθνικό τις προσεχείς μέρες.

 

Πέραν του κ. Λαμπάκη, μεταξύ άλλων στην κοπή της πίτας του Εθνικού βρέθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτης Έβρου της ΝΔ Ακης Γεροντόπουλος και ο βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Εθνικού Μανόλης Βουκουρεσλής ζήτησε στήριξη από τους τοπικούς παράγοντες για το 2014, ενώ Γεροντόπουλος, Ντόλιος και Λαμπάκης υποσχέθηκαν να την παράσχουν, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους.

Όσον αφορά το φλουρί, αυτό έπεσε στο τμήμα του ποδοσφαίρου, που προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα του νοτίου ομίλου της ΕΠΣ Εβρου.

Αξίζει να επισημανθεί πως την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στις 11:30 το πρωί στο ξενοδοχείο Grecotel θα πραγματοποιηθεί κοπή βασιλόπιτας για όλα τα τμήματα του Εθνικού, όπως και βραβεύσεις για αθλητές και ομάδες του.