Διαζύγιο – σοκ λίγο πριν το 2014 του Νέστου Χρυσούπολης με τον Θ. Χατζηαθανασίου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Παρελθόν από την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης αποτελεί, λίγο πριν την έλευση του 2014, ο ξανθιώτης προπονητής Θάνος Χατζηαθανασίου. Πληροφορίες αναφέρουν πως απολύθηκε από την διοίκηση της καβαλιώτικης ομάδας, άλλες ωστόσο πληροφορίες μιλούν για κοινή συναινέσει διαζύγιο που έχει να κάνει με την μέτρια πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Χατζηαθανασίου ήταν ο αρχιτέκτονας της περσινής κατάκτησης του τίτλου του Νέστου στην ΕΠΣ Καβάλας αλλά και της ανόδου, μετά την διαδικασία των μπαράζ. Με την πάροδο του χρόνου είχε καταφέρει να δημιουργήσει μια θρακιώτικη παροικία στην Χρυσούπολη, που έτσι κι αλλιώς λογίζεται από πολλούς ως θρακιώτικη πόλη, αν και από την άλλη πλευρά του Νέστου.

Ήδη από πέρυσι αγωνιζόντουσαν στην ενδεκάδα του Νέστου αγωνίζονται 5 Ξανθιωτάκια (θυμηθείτε την φωτογραφία του ThrakiSportS από τα μπαράζ της άνοιξης, όπου εικονίζονται οι Κιοσέ Τζοσκούν, Ντενίζ Σερίφ, Τάσος Δεσύλας, Άγγελος Παυλακάκης και Αλέξης Μπουταγκίδης με τον τότε προπονητή τους). Tο καλοκαίρι προστέθηκαν στην θρακιώτικη παροικία του Νέστου ο Θωμάς Τσέκος από τον Ίασμο, o Γιώργος Μιχαηλίδης από την Skoda αλλά και οι Γαβρίλος Καμπουρίδης, Αντώνης Χαριτίδης, Αυγερινός Κατρανάς και Ιορδάνης Πεχλιβανίδης.

Υπηρεσιακός προπονητής σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS ανέλαβε ο προπονητής των Ακαδημιών Γιάννης Χατζηιωαννίδης, που το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι μέλος της Ομάδας Αστυνομικών Ξάνθης (!!!), καθώς υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης αλλά μένει μόνιμα στην Χρυσούπολη.