Θρακιώτικη σφραγίδα στον αποκλεισμό – σοκ στο Κύπελλο της ΑΕΚ απ’τον Αγροτικό Αστέρα

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Μπροστά σε 3.500 φίλους της που βρέθηκαν στο Καυταντζόγλειο,η ΑΕΚ πραγματοποίησε με διαφορά την χειρότερη της εμφάνιση την φετινή σεζόν και γνώρισε ντροπιαστική ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα, η οποία έφερε τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής.

Σε όλη την διάρκεια του αγώνα, η ομάδα του Ευόσμου, αντίπαλος του Έβρου Σουφλίου και του ΠΑΟ Κοσμίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έδειχνε πιο ορεξάτη και πιο διψασμένη με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ΑΕΚ.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα και όλα κρίθηκαν στην παράταση και συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο αυτής. Ο Κρυστάλλης μετά από πάσα του Λαζαρίδη άνοιξε το σκορ για τον Αγροτικό Αστέρα στο 106΄και τρία λεπτά αργότερα ο Λαζαρίδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σε κενή εστία σφράγισε την ιστορική πρόκριση της ομάδας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λαζαρίδης ανήκει στην Skoda Ξάνθη και αγωνίζεται με τον Αγροτικό Αστέρα ως βασικός. Με την ΑΕΚ αγωνίστηκε ο πρώην ξανθιώτης Βαγγέλης Πλατέλλας, όχι όμως και ο Αλεξανδρουπολίτης Σταύρος Σταθάκης.

Στους πανηγυρισμούς αποβλήθηκε από τον θρακιώτη διαιτητή Χρήστο Γκράνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την ομάδα του Ευόσμου ο Γεωργιάδης, ωστόσο ούτε με παίκτη περισσότερο κατάφερε η ΑΕΚ να επιστρέψει στο ματς.

Υπενθυμίζεται ότι οι διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Γκράνας, Χατζυμωυσιάδης και Ελμπιούκ του Συνδέσμου Διαιτητών Ξάνθης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Δηλμπέρης): Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης (Κρυστάλης 74′), Γεωργιάδης, Γκρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Θεοδωρίδης (Παπαδόπουλος 59′), Αθανασιάδης (Κουκουλάκης 46′), Βελίδης, Λαζαρίδης.
ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Γροντής (Τσεβάς 80′), Ντακόλ (Αργυρίου 46′), Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας.