Photos: Οι Θρακιώτες που πήγαν Δράμα και έζησαν την πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στην Α1

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Απογοητευμένοι επέστρεψαν στην Θράκη οι πολυάριθμοι οπαδοί του Ολυμπιακού που έσπευσαν στην Δράμα για να δουν από κοντά τους πρωταθλητές Ευρώπης και αήττητους μέχρι πριν λίγο στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και την Ευρωλίγκα.

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα και στο πρωτάθλημα και μάλιστα από την μοναδική εκπρόσωπο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ σε αυτό. Ο ΚΑΟΔ έκανε την μεγάλη έκπληξη και επικράτησε με 75-69 του Ολυμπιακού στη Δράμα.

Τραγική εμφάνιση από τους “ερυθρόλευκους” που πλέον κινδυνεύουν μετά από αυτό να χάσουν την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Basket League και άρα το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Πολλά λάθη (16), αστοχία στα τρίποντα (4/21) και χαμένα ριμπάουντ (18 επιθετικά ο ΚΑΟΔ) συνέθεσαν το τρίπτυχο της κακής εικόνας των Πειραιωτών, που επιχείρησαν στο φινάλε μία μεγάλη ανατροπή, αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν.

Κορυφαίος της αναμέτρηση ήταν ο Μπράουν που τελείωσε το ματς με 25 πόντους, ενώ 19 πρόσθεσε ο Μπάβτσιτς. Το ThrakiSportS μέσα από την συνεργασία του με το φωτογραφικό πρακτορείο InTime σας παρουσιάζει κλικ από τον αγώνα, με έμφαση στην ερυθρόλευκη κερκίδα όπου έδωσαν το “παρών” πολλοί θρακιώτες οπαδοί των ερυθρολεύκων…