Για δεύτερο σερί φιλικό εβρίτικη η μισή αρχική σύνθεση της Εθνική Εφήβων

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Δείχνουν να καθιερώνοινται οι τρεις Εβρίτες στο αρχικό σχήμα της Εθνικής Εφήβων, αφού το μεσημέρι της Κυριακής χρησιμοποιήθηκαν οι Κασαμπαλής, Τσέλιος και Παπάζογλου στην αρχική εξάδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αυτή τη φορά απέναντι στην ΑΕΚ.

Στον φιλικό αγώνα που έγινε στο κλειστό της Γλυφάδας, η ΑΕΚ νίκησε με 3-1 (25-15, 21-25, 25-20, 15-09) την Eθνική Εφήβων. Αυτό ήταν το τρίτο και τελευταίο «τεστ» της  γαλανόλευκης σε αυτό το πρώτο στάδιο προετοιμασίας εν όψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον προσεχή Απρίλιο.

Ο προπονητής της Εφήβων, Άρης Αγγελόπουλος, δήλωσε μετά το τέλος του ματς: «Αυτοί οι αγώνες είναι περισσότερο γνωριμίας με τα παιδιά. Δοκιμάσαμε και σήμερα κάποια πράγματα για να δούμε τις αγωνιστικές τους αντιδράσεις. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή τους. Ευχαριστούμε την ΑΕΚ που έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Της εύχομαι να υλοποιήσει τους στόχους της μέσα στη σεζόν».

Μετά το τέλος της τριάδας των αγώνων η μίνι προετοιμασία θα «κλείσει» την Δευτέρα (30/12) με μια τελευταία προπόνηση στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου.

Τα σετ: 25-15, 21-25, 25-20, 15-09.

AEK (Φλαούνας): Κατσανεβάκης, Μαντέκας, Κρέτσης, Τόρες, Τοκάνης, Ρουμελιωτάκης, Παπαδόπουλος , Παπακυριακού, Χατζόπουλος.
ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ (Αγγελόπουλος): Παπάζογλου, Τσέλιος, Κασαμπαλής, Σπυριούνης, Βουλκίδης, Φωτιάδης, Καρασαβίδης (λ), Τσιράκης (λ), Μούχλιας, Κωστόπουλος, Μελλές, Δημητούλης, Ιωαννίδης.