ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στο εξ’ αναβολής παιχνίδι Ερμής Μάνδρας – Αστέρας Μαγικού με τα 8 γκολ!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μπορεί Boxing Day να μην υπάρχει στην Ελλάδα και ιδίως στα τοπικά πρωταθλήματα παρά μόνο στην Αγγλία, ωστόσο το μοναδικό (εξ’ αναβολής) παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή, ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης επιφύλασσε άκρως αγγλικό σκορ.

 

Η Μάνδρα προηγήθηκε με 3-0, το Μαγικό κατάφερε όχι απλά να ισοφαρίσει αλλά και να προηγηθεί λίγο πριν την εκπνοή των 90 λεπτών με 3-4, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Ερμής κατάφερε με την σειρά του να πετύχει γκολ και να διαμορφωθεί έτσι ένα εντυπωσιακό 4-4! Τρία γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Μελισσόπουλος και ένα ο Ξαντινίδης, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Καρακάσης, Κομήτης, Γιαπουντζής και Μενεξές.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Ερμής Μάνδρας διατηρήθηκε στην πέμπτη θέση του βαθμολογκκού πίνακα φτάνοντας τους 23 βαθμούς (έχει 27 ο τέταρτος Ορφέας και 19 ο έκτος Εχίνος) ενώ ο Αστέρας Μαγικού σκαρφάλωσε στην 10η θέση με 14 βαθμούς (ισόβαθμος με το Νέστο Κύρνου, αφήνοντας στους 13 τον Εθνικό Κιμμερίων και την ΑΕ Ξάνθης με τους οποίους ισοβαθμούσε πριν από αυτό το παιχνίδι).