Με τρεις Εβρίτες βασικούς το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Εφήβων

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Συμπεράσματα από το δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής εφήβων είχε την ευκαιρία να βγάλει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Άρης Αγγελόπουλος στην ήττα με 3-1 (21-25, 25-15, 25-23, 27-29) από την Παλλήνη.

 

Η Εθνική μετά την ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά προηγήθηκε και παρά την ανατροπή από την Παλλήνη, έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση, τουλάχιστον, ενός ακόμη σετ. 

Στον αγώνα είχαμε μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της Παρασκευής, αφού ο Αγγελόπουλος χρησιμοποίησε τρεις Εβρίτες ως βασικούς, προσθέτοντας τον Παρασκευά Τσέλιο στους Κασαμπαλή και Παπάζογλου.

Η τριάδα των αγώνων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (29/12, 14:00) κόντρα στην ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας και η μίνι προετοιμασία θα «κλείσει» την Δευτέρα (30/12) με μια τελευταία προπόνηση στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου.

Τα σετ: 21-25, 25-15, 25-23, 27-29.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ: Παπάζογλου, Τσέλιος, Κασαμπαλής, Σπυριούνης, Βουλκίδης, Φωτιάδης, Καρασαβίδης (λ), Τσιράκης (λ), Μούχλιας, Κωστόπουλος, Μελλές, Δημητούλης, Ιωαννίδης.

ΠΑΛΛΗΝΗ: Τσικάτος, Λυκούρεσης, Ανάγνου, Αντωνάκης, Μανιάτης, Ψάρρης, Τσαδήμας (λ), Μάρκου, Κουλοχέρης.